Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hojla,

mi tale dež prou paše, me je že pesjanar zjutraj pogledu kuker, da mi ne boš težila, da moram na sprehod…..hahahahaahaha…….sem ga vmes že mal vprašala, če hoče na sprehod, ampak on se ne da…..ne mi težit, pa raj mi kej skuhaj, je reku, tk, da res ne vem, kaj bo dons kej z najinim sprehodom……..a da nej grem sama……hahahaha…..mi še na misel ne pride…….hahahaha….je tak dan……….hahahaha……ima moj pesjanar čist prou…..ne mi težit s sprehodom……hahahaha..

Pa sem seveda spet mal posrfala in se narežala, pa, sej me poznate, jest sem en norc in se skoz neki režim, kva pa čem, če mi je pa smešen…….hahahaha…..a zdej nej iz vljudnosti držim smeh noter al kaj, tk kot prej strah al kaj…….eeeeee neću……ne strah, ne smeh…..jest dam vse ven……hahahahahaha…..sem mela pred dvemi leti eno mantro, tako mojo, ko sem zaštekala, da se gre pri vsej stvari, da se rešim enga strahu, ki sploh nisem vedla, da obstaja pa to, zakaj obstaja sem vztrajno iskala…..hahahaha……ko pa sem po svoje “zaštekala”, da je bistvo v našem strahu, sem si pa v svoji glavi namislila indijansko mantro in to je bila……..heja, hoja, vun iz mene……..hahahaha……zdej pa vi to lohk verjamete al pa ne…..men je vseeno…….hahahaha……jest sem en norc vesel……kvaj dober mal srfat ane…..no, ja men se kuj kaksne asociacije sprožjo, pa se že zvijam od smeha……sej vam bom razložila, sam vam drgač ne znam, kot po moje, pač jest mam sam gimnazijo, se pravi, da imam izobrazbo gospodinjske pomočnice……hahahaha…..torej nekako “znam” brat navodila za uporabo gospodinjskih aparatov, sej priznam, da včasih čist mim udarim s kakšnim navodilom, pol si pa rečem, da bom v drugem življenju v šoli boljš poslušala…….hahahahahaha…..kva pa čem, sem bolj butaste narave zgleda, tk, da se jest z mojo gimnazijo čist dober počutm, sem brezpogojno sprejela svojo butasto naravo, kar se tiče navodil za gospodinjske stroje…….hahahahaha……in sem srečna……hahahahaha….

Sem prebrala na forumu, da je pametno, da zavarujemo svoje premoženje, da se pač dogaja na finančnem trgu…….hja, sej povsod se dogaja, ne sam na financnem trgu, sej, če pogledamo bolj kompleksno, saj ne gre drugače, kot, da se dogaja, sej je že naša slovenska znanstvenica razložila, da je treba gledati bolj sistemsko in ne linearno…….pa je tisti nori Melkizedek tud povedu, da se zna kej dogajat z naravo, ni trdil, da se bo dogajalo, samo lepo je pojasnil zakaj se lahko dogaja, če se pa bo, bomo pa videli in, da ni treba prou nobene panike, ampak samo brezpogojno sprejemanje dogodkov, ki lahko v nas vzbudijo strah in, strah je nizka vibracija, pa te stvari……in valjda se pri dvigu zavesti rušijo gospodarstva, ki slonijo na moči in izkoriščanju in ne na soustvarjanju in valjda se rušijo vse naše predstave o zavarovanju,varovanju, sej se sesuje tudi sistem zavarovalnic, eno potegne drugo s seboj, ljudje, ki mislijo, da bodo varovali svoje premoženje s puškami, to je z nasiljem…….hahahahaha……njet dobra vibracija……njet…..strah, ki sproža zavarovanja premoženja je njet dober…..se je pa fajn vprašat, zakaj ga imamo in ga hranimo……..hahahahaha…….tak strah ima samo namen varovati človeka pred sočlovekom in nima z brezpogojnim sprejemanjem “božje volje ” ali dviga zavesti nobene veze, je ravno nasprotje……hahahahaha…….sej verjamem, ja srebro, zlato, pa diamanti…….hahahah…pa te stvari……ampak ali ste sploh pomislili, da je to druga zavest in kot taka ji ne bo šlo za prevlado, ampak za sobivanje in soustvarjanje, brezpogojno sprejemanje človeka…….. brezpogojno sprejemanje situacije……..kle nima strah kej delat……..hahahahaha…..zato pa iščemo svoje vzorce, pa odvisnosti, pa integriramo, pa se spoznavamo, da se rešimo teh nizkofrekvencnih energij……..ampak ali ste kdaj pomislili, da je samopomembnost ena izredno močnih nizkofrekvenčnih energij……….samopomembnost skriva v sebi pač en zellooooo globok strah…..no, ja vsaj pri meni ga je moja samopomembnost, kuker jest mam prou in se ne motim…….hahahaha……..tale samopomembnost je tud naš Carlos Castanjeda omenjal………..človk je tolk samopomemben, da vidi samo sebe in se proba zaščititi, kuker strah pa to……namesto, da bi pogledal tako kot mi norci malo bolj holistično……..hahahaahhahaha…..sej vem, jest sem en norc, pa še na drevesu vsak dan meditiram, da so srečni moški že, ne pa, da šele bodo, no, ja če sem na drevesu, pač dlje vidim…….hahahahaha…….

slišmoFlower

Lepo je če deliš