Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga,
hahahaha……dons se že celo jutro režim……sej sem se tud včasih rada smejala……sam tko, kot zadnje leto pa res ne….hahahaha……prouzaprou se lohk režim na katerokoli situacijo…….hahahaha……valjda mam probleme v življenju……pa je treba kej zrihtat …..hahaha…..pa take stvari……sej živim ane….ampak….jest se zmeri narežim…hahahaha….pa zmeri se kej novga naučim…….pa se spet režim……sej verjamem, da se večini zdim čudna….hahaha……ampak to ni za mene nč novga, ker čudna sem bila za druge itak že cel lajf……..hahahaha……mam enga frenda, ki me vsake tolk časa pokliče in že takoj pove, da me je poklical zato, da bi se mal smejal z mano……hahahahaaha…..

V zgornjih postih sem omenila, da je bil moj karakter tak, da sem se hiter zapalila za idejo, pravzaprov brez idej sploh živet nisem mogla……hahahaha…..pa fulll sem bila energična…….hahahaha…..hiperaktivc…….hahaha……če je nekdo omenil kakšno dobro idejo…..sem jest že v zelo kratkem času naredila logistiko……hahaha…..in tudi konec……hahaha….. tako, da mi je že hčerka večkrat omenila, že kot najstnica, da sem čist prehitra, da preden drugi skontajo, zakaj se sploh gre, jim jest že predavam s celo logistiko delovanja o koncu……..hahahaha…..no, pa si kdo lahko misle, da sem živela v oblakih, kuker sedela…….pa razmišljala o idejah……hahahaha……neneneneneeee…….sem zelo praktičen človek…..hahaha…..kuker ženska……hahaha…..se znajdem tud z elektriko v bajt…..pa vodovodom…..pa bor mašino…….hahahaha…..mene je skoz življenje zanimal vse, samo, da je bilo praktično…..sem skor zmeri živela brez moškega v bajt, tk, da sem čist praktična…..pa tud zelo hiter najdem alternativo pri problemu…….hahahaha…….pa zmeri so me praktične stvari zanimale…….naprimer avto……hahahaha…..zakaj se je pokvaril…..hotela sem zvedeti od avtomehanika pač vse stvari…..in seveda, če se mi pokvari naslednjič, kaj lahko sama na licu mesta naredim…hahahaha….sem pri fičotu sred zime pri minus petnajst slekla, hlače pa holahopke ob cesti in jih zavezala okol dinama, k mi je pač jermen crknu, pa smo se veselo pelal naprej….hahahahaha….tudi sama mašina me je v osnovi zanimala…….ko, pa sem skontala kako deluje…….je blo pa men dost, več ne rabim……..hahahaha……karkoli se mi je v hiši, kjer sem živela s hčerko pač pokvarilo, sem vedno z veseljem sodelovala pri popravilu……in imela valjda en kup vprašanj……zakaj to…..zakaj ono……hahaha……sej vem, da me je večina mojstrov, ki sem jih srečala v življenju imela po eni strani poln kurac, ker sem skoz težila z vprašanji……zakaj…..kako…..s čim……..hahahaha……po drugi strani so bili pa vsi presenečeni, da me sploh zanima in, ko so ugotovili, da znam kakšno stvar tud popraviti so bili enostavno presenečeni, pa mal moškega “spoštovanja” sem si pridobila……..kuker glej jo babo, ta pa ne zna sam govort, ampak zna tud popravt……..hahahaha……..tud kot otrok sem imela skoz vprašanja……zakaj……..kako…kakor ste že po prejšnjem postu ugotovili mi moja draga mama pač ni znala že v mojem zgodnjem otroštvu odgovoriti……očeta sem se pa bala, ker mi je v začetku lepo odgovarjal, ko pa sem šla v svoji otroški al pa mladostni glavi bolj v svojo logiko z vprašanji….hahahaha…..je pa enostavno znoru in mi prepovedal sploh misliti……da mi bo on že zbil iz glave moje misli in ideje…….haahahaha…da so vse ničvredne, da sploh ne vem, kaj je življenje….pa, da itak iz mene nikol nč ne bo………hahahaha……….sej je normalno, da je tako reagiral ane…..vse je energija……saj ga je njegova ideja stalinizma pripeljala v desetletni zapor…..bil je informbirojevc…..po domač povedano lahko rečemo, da je trdil, da žemlja ni kruh…….hahahahaha…….se prav,, da ga je bilo strah idej, k svina……….hahahaha….komod zastopmo našga ata, ane ???…….in pr men, ki sem bila njegov najstarejši otrok je moje ideje zbijal iz glave tudi z gasilskim pasom, če je blo treba….posebno, ko je bil pijan……hahahaha…..moja dva brata sta bila mal mlajša od mene, pa bolj mirna……in seveda sem bila zmeri za vse kriva, če je bilo z njima kakrkoli narobi, ko smo se igrali………češ, jest sem pač že dost stara….

Sej je blo dost podobno pri večini ljudi ane….tk, da nč posebnega moj lajf, razem marbit zapora zaradi ideje………hahahahahahaha……..dons lohk tud tkole rečem, da je bil moj oče tipična žrtev in po drugi strani tipičen agresor…….hahahaha…….tk, kot vsi mi…….hahahahahaha…..pa, da je mel vse čakre blokirane….hahahaha……tko, kot vsi mi…….hahahahaha…….pa moja mati tudi…….vloga žrtve ji je prou fajn pasala…….po drug stran pa čist odvisna od natančnosti…..kako mora kaj zgledati….kako se mormo obnašati, da bo vse o.k., posebno pa še jest, meni je vedno litanije pela……hahahaha……

Ko pa sem se srečala z idejo vzroka in posledice, sem se že v začetku zavedala, da je ideja karme pač moja ideja………hahahaha…… in nisem atu in mami nič razlagala, nč spraševala………hahahaha…..ta bi bla pa res čudna vsaj v mojem primeru………hahahaha, sčasoma sem tudi skozi postopke-odpiram se…….. dobivala popolnoma jasno razumevanje, da ima res čist vsak svojo karmo…..in, da jest resnično lahko popolnoma spoznam svojo in to sem se lotila z vso vnemo, mi je bla ideja všeč………..hahahaha…..zmeri me je zanimal ……zakaj…..kako…..in spet zakaj…….nikad kraja….in to detektivko svojega življenja sem začela brati pred slabimi štirimi leti…….in že kot otrok sem imela rada detektivke…….ko pa sem osvojila idejo vzroka in posledice.. ….je bila pa to moja detektivka…in sem čist vedela, da pri vseh detektivkah obstaja konec, sam, da me tokrat v začetku sploh konec ni kej preveč zanimal, ker si ga tud predstavljati nisem mogla,logistike tudi nisem poznala, vse mi je bilo novo in po eni strani logično, po drugi pa spet čista nelogika v moji glavi…….hahahaha………..hahahaha……mi pa takrat nobeden ne bi mogel preprečiti, da jest sebe po ideji vzrok posledica ne bi raziskovala, posebno, ko sem enkrat osvojila Marjanovo tehniko odpiram se……hahahaha………čeprou se v prejšnja življenja sploh nisem vtikala……kuker sem že rekla, me tud zanimala niso………, tk, da idejo vzroka in posledice sem postavila popolnoma v današnji cajt….v življenje, ki sem se ga po dogodkih spolnila….in bolj sem se ukvarjala s seboj, več dogodkov je vrelo na dan……hahahahahaha…..men osebno je tale moja detektivka ena izmed najboljših detektivk, ki sem jih kdajkoli prebrala v svojem lajfu……hahahahaha……pa še zmeri fulllll dogaja…..nikad kraja……hahahaha

slišmoFlower

Lepo je če deliš