Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha…
hahahaha…..spet se mi je nardil, da sm že post napisala, pol sm pa kar neki prtisnla al kva….hahahahaha….pa mi je zginu……njet posta……hahahahahahaha…..matr je fajn, ane…..hahahaha……sej marbit pa ni bil za objavo…..kva pa vem…..hahahahhaha….a zdej nej pa še razmišljam okol……hahahahaha…….njet……..evo, bom kar druzga napisala…..hahahhahahhaha
Ejga, Strelka, hvala za tvoje razmišljanje…….mi je prou všeč tole tvoje razmišljanje……..hahahahaha…..pa si fajn napisala, da človek pol na koncu itak sprejme stanje tako kot je, sej ne more drugače…….super…..res je tako………bravo…….ampak, zdej pa pomisli, zakaj nebi že v začetku sprejel stanje tako kot je in ne na koncu……..hmmmmm……hahahahaha…….ma ja sej me poznaš norc, kt norc……hahahahahaha……
Pa sm se zdele spomenla ene misli, ki ste jo verjetn že velikrat prebrali ali pa slišali……hahahahhaha……ampak men je ušeč in se mi zdi čist nebulistična…….hahahahahaha………bilo kuda, nebulizem svira svakume svuda…….hahahahhahah….pa, evo tole nebulistično misel…….
ŽIVLJENJE JE PREKRATKO, DA BI GA PREŽIVELI V STRAHU, ZATO JE DRUGA ALTERNATIVA PREPROSTO LJUBEZEN……..HAHAHAHAHAHAHA
slišmo