Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha…,
tkle se mi zdi, da je bil včerajšnji moj post kar mal predolg……..kva pa vi mislete…….hahahaha……..tut, če bi spustila vse hahahahahahaha- jete, bi bil še vedno kar dolg……hahahahaha…….no, ja, sej kdaj pa kdaj nej bo, sej nekih normativov niamam postavljenih, sam, da mi ne bo postal navada ane………tkle bom rekla, nikol ni preveč, je pa včasih zadost………kuker blabbla, pa tralala………..hahahaha…….mene velikrat mal zanese…….hahahaha……hja, taka sem……včasih sem si rekla, Anka melgalomanka……hahahahahahaha…….sej s tem svojim megalomanstvom sem se v svoji zgoščenki spreminjanja čist zasigurn srečala…….hahahaha……hja, ponavad se je v preteklosti zgodil tko, da, če sem se nekje znajdla, pa je men blo fajn, kuker žur al pa kej tacga…jst nisem mogla nehat……..prou nemogoče, sem čist not padla……pa seveda sem ga kar fajn pretiravala v alkotu, pa te stvari, kuker, da mi bo kej ušlo…….hahahaha……. srečala sem se tut s tem mojim občutko hlastanja za še fajn in ne nehat……hahahahaha……….hahahaha…se prou spomnem, da mi je nekako istočasno v doživljanju in rekapitulaciji mojga megalomanstva, al pa preprosto hlastanja za še, vedno v misel uletela tista od moje mame ….ja hčerka moja, a ti res ne moreš ene srednje poti izbrat, kuker naprimer sosedova…blablabla……matr, ko sem obdelovala dogodke tega mojga megalomanstva in, ko mi je pač zmeri uletela tale misel od moje mame, sem sčasoma spoznala, kako sem si sama vedno nabijala slabo vest, kuker, da ne znam najdet srednje poti, pa bolj sem se trudila, bolj mi ni uspelo, čist od otroških let, kuker zmeri sem bila prehitra, pač hiperaktivna, pa sem zmeri kej ušpičla……hahahaha……hahahahaha…….in, ko sem prišla na žur in je blo men fajn, je pa normalno, da sem se obnašala bolj megalomansko, sej sem skoz živela s slabo vestjo, da ne morem najdet srednje poti, pa naj sem se še tako trudila…….hahahaha….in na žuru sem se sprostila in uživala in predvsem plesala, ker moja hiperaktivnost je tut na žurih delala…..hahahaha…… in itak sem vedla, da guni, k so pridni pa živijo srednjo pot, si takih žurov ne privoščijo, kuker sosedova….blablabla….in seveda sem vlekla žur dokler se je dalo, to je bila moja energija hlastanja….eni so imel dost en dan, jst, če sem mela čas, sem ga žurala tut tri dni, no, ja, sej takih nas je blo več……hahahahahaha…..ampak seveda vmes in pol kuj slaba vest, pa to… kuker srednja pot…..hahahahaha…….vsi v pogojenem umu imamo opraviti z slabo vestjo…..hahahahaha…….pa sploh ni problem v žuru, al pa v dolžini žura, al pa v substancah,ampak v odnosu, energiji, s katero delujemo…….in tut, če se veselimo, kuker žur, pa to…..hahahaha…niso visoke frekvence, pa ne zarad alkohola……hahahaha……..vse je odvisno od našega doživljanja dogajanja……….hahahaha…….vsaj tk sem jst to doživela in tako je moje razumevanje za moje dogajanje……hahahahaha….ma, ja jst sem zmeri rada imela akcijo……hahahaha……hahahaha………tut v moji zgoščenki spreminjanja……hahahahahhaha…….
Hja, sej zadnjič sem ga tut cel vikend žurala, se prav, da se prou spremenilo ni velik v mojem lajfu al kaj…..hahahahaha…….bi lohka rekli…….hahahaha…………tkole na zuni mogoče res ne ne…….sam zdej ga žuram brez hlastanja in brez slabe vesti……hahahahaha……..preprosto rada plešem in najraje na glasbo, pri kateri občutm tut globino v gibanju in hja, res mam rada psy trance……hahahaha….sej, jst sem rockenrol generacija, pa tut punck, pa tut heavy metal….hahahaha…..sam, mam rada tut elekrtonko, kjer nisem omejena samo s štirimi inšrtumenti in glasom, ampak ima glasba in ritem in globino in fuullll zvokov…….hahahahaha……hahahaha……pa nč več hlastanja in slabe vesti……..hahahahaha…….pač plešem …..in plešem…..hahahahaha……sej ga tko, kt sem zadnjič plesala, kuker dva dni…..hahahaha……. u bistvu nisem že nekaj let……hahahahahaha…….doma mam bolj kratke…….kuker uro al pa dve……hahahahahaha……..hahahaha………..no, ja tut tri ure se najde……pač ples……izrazni ples……..hahahahahaha………trance dance…….hahahahahaha……..ma, ja norc, kt norc…..
slišmo