Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Ejga, Strelka, hvala……..drgač pa, jst praznujem vse, kar je mogoče….hahahaha….hahahaha…..sem dons že moji sosedovi mačji družini dala mal faširanga mesa za jest…….pa sm opazila, da je mami muci tud prou veselo praznovala-uživala v njami, njami……..se pa s tvojim prjatlom kmetom čist strinjam, sam tud gune gospe razumem….ker kdor ne živi naravo v sebi, jo pač svinja……sej, gunim gospem, ki so smetile, bi pa tud verjetno pomagalo recimo na vsake deset metrov opozorilo….tam, kjer se osel valja, tam tud dlako pusti……hahahaha…..mamo po mestih tudi en kup takih opozoril, kuker ne meči smeti po zelenici…….hahahaha……..sam zgleda, da je velik ljudi marbit še vedno nepismenih al se pa njih te prepovedi preprosto ne tičejo, kuker so iztopili iz kolektivne energije……hahahaha…..sem enkrat enga vprašala, k sm nekaj sto metrov za njim hodila in vidla, da je vrgu piksno pira fletkano v travo…..hahahha…..pa ga prehitim, pa ga čist veselo vprašam da zakva je pa recimo to naredu, da ga nč ne obsojam, ampak me iz čiste firbčnosti zanima…..en cajta me je gledu, kt bi padla naprimer iz Siriusa……hahahhaha…….pol mi je pa reku…..ma,tko sem navajen……..hahahaha……sej, k sm se jst začela smejat njegovi izjavi, se je še on začel preprosto smejat in jo odšel po piksno, jo pospravu v rukzak in me vprašu, če mam cajt za en pir, ker jih ima še neki v rukzaku…..pa sva pol veselo kramljala in se smejala…..hahahaha……je reku, da bo svoje navade spremenu……hahahaha……

Fajn jo uživaj čez dan, draga Strelka……..pr nas na Dolenjskem, oče sonce prou lepo greje mati zemljico, tk, da si čist komod mislem, da mate pr vas tud sonce…..

Lepo je če deliš