Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahaha….
jp, strelka…..sem lih v teh dneh preštudirala tole kolobarjenje enoletnic…..jupiiii…..zdej sem pa bizi s planom okol zasajanja dvoletnic in trajnic……..pol bom pa sadike enoletne zelenjave in rožic vmes posadila….tk, da bi imela čim manj dela s pletjem oziroma nč dela s pletjem, ker bi tam, kjer bi bila marbit gola zemlja, recimo med paradajzi delala z zastirko iz slame….pač pokošena trava….in knjiga Permakulturni vrt je lih tist, kar sem rabila…..zdej proučujem lih oddelek, ki govori o sožitju rastlin, tk, da pol tut nč, al pa zelo malo prekopavam in plejem vrt….bolj ga recimo rahljam z vilami in ne prekopavam, kuker jeseni, pa te zadeve…..me prou zanima kako mi bo kej ratalo, zaenkrat sem še vedno navdušena nad rezultati….hahahaha…kuker nej bi dobila v bistvu eno džunglo, kjer vse v sožitju raste z čim manj dela……in ni tradicionalnih pravokotnih ravnih grdic, kjer je vse pošlihtano……..kuker v smislu bilo kuda, kaos svuda….hahahahaha…..hahahaha…zgleda, da se v kaosu nekako najbolj znajdem in mi je pisan na kožo, kuker v kaosu najdet red, pa te zadeve…hahahha…hahahaha….pač bionorc….hahahaha….hahahaha….
slišmo