Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2017/09/slikca.jpg)
Ja kaj npr. sem uporabla še kaj drugega…?
Kot ozničla stavek …kot oslarijo…ja se ne strinjam , da kdor čuti nasilje , da je nasilen ..oz, je nasilje v njem samem…tko sem razumela.
če sem pa napačno razumela ..pa namesto, da mi zdaj nekdo vsiljuje občutek krivde ..da ja ….sem že nora baba …pa bla bala…namesto da mi razloži , če ga moti moja rekacija..pol pa tud ok.
ničesar ne posiljujem ..
tisto zgoraj je bilo moje razmišljane …ki sem ga v tole temo napisala ….saj je dovoljeno ….če pa je to tema izključno vajina ..pa tud ok ….ni problema….jaz tud to sprejemam…
jp pa zdele sem vidla ja ..nebuloze 1,618..ups ja se opravičujem , ker sem bila tolko nevljudna ..
pa če mormo sam ploskat , pa kimat veleumom …no potem pa lahko odšibam še hitreje, ker tega pa ne sprejemem nikoli, nisem pa nikoli ne bom…ni problema.
pa tole se mi zdi že prov bedasto …skoz nekaj se zagovarjat, pa dokazovat…jaz sem tukaj na forumu….berem včasih kaj napišem ..al pa vprašam ..to pa je tudi vse.
Pa skoz ustvarjanje enih konfliktov -umetno od enega in istega člana …mah ne vem….(zdej najbrž še črke a ne bom mogla napisat..ne da jih ne podkrepim z iskušnjo…)
mejte se lepo….odšibam ven
strelka2010-07-04 20:18:52