Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hahaha…strelka….hahahaha….jp..pri dobrodelnosti se človek kar neki nauči…..vsaj jst sem tko usmerjena…..kuker lista dobrodelnog nebulista i ućim…….hahahahaha….hahahaha
sem kar neki tele kitajnske hrane prejedla, ko sem še živela v tujini….pa tut indijske in surinamske…..njami……nisem pa nikoli sama kuhala te hrane….tk, da bo tale kitajska blitva kar zanimiva pri moji kuhariji….zmeri rada kej novga uvedem v svojo kuhno….hahahaha……..hahahaha..
uf…uf….ognjič za barvo….matr, tale je dobra prijava…..bravo……hvala, hvala….drgač se pa žafran z žafraniko sploh ne more primerjati po okusu…..barva je res podobna, sam, okus tapravega žafrana je pa nepozaben….tk, da, če mi ga bo le uspelo vzgojiti tkole ene pet gramov na leto, bom jst u iber zadovoljna…. se mi pa mogoče mal dozdeva, da pa vseeno po okusu ne bo lih tak, kot gun iz Teherana, ker je pač naše podnebje drugačno…..kako ćemo, lako ćemo, a za žafran, vidjet ćemo……hahahaha…
pozdravčke vsem iz dolenjskih višav, kjer rahlo dežuje…lih prou…..referentom za vreme, se iz srca zahvaljujem….hahahahaha…..
slišmo