Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halohahahaha…..
uf…uf….uf……pa smo mel tut na forumu referendum……hahahahahaha…….matr, jst nikol na nobenmu referendumu ne sodelujem…..hahahaha…….taka sm……hahahaha……je pa bla naša družina zastopana in seveda se z Zofko filozofko strinjam……hahahahaha……..specialno z naslednjim…..hahahaha…..hahahaha…hahahaha…..hja, nekateri se pač znamo zgleda sam smejat, pa režat…….hahahaha……sej ljudje radi rečemo, da je smeh pol zdravja…..hahahaha……sam, da večina ostane samo pri tem, da pač samo govorimo, delujemo pa drugače…..hahahaha….hahahaha…..pa se seveda pol zagovarjamo, pa opravičujemo……hahahahaha……moja mamca mi je zadnjič rekla, k je bil referendum kuker neki okol televizije, če sploh kdaj mislim it pač na volišče, pa te zadeve…..hahahaha…….pa sm rekla, da tega res ne vem, ampak zaenkrat pa ne grem na taka mesta, kuker je volišče al pa teli referendumi, pa te zadeve……hahahaha…..pa mi reče mamca…..hja, draga hčerka, ti nisi resna, kaj bi pa bilo, če nobeden ne bi šou na volišče……hahahahaha…….sem se začela smejat in jo vprašala, kaj misle, da bi bilo…….hahahahaha…..u bistvu sm jo prou spodbujala nej le pomisle, kaj bi bilo, če nobeden ne bi šou…..hahahahaha…..pa pravi mamca, da res ne ve…..in me sprašuje češ, pa ti povej hčerka, k se tolk pametno delaš…..hahahaha…..midve z mamco se veliko presmejeva, ko se pogovarjava al po telefonu…al pa ko sm na obisku…..hahahaha……no, pa mamca pravi, da nej ji povem, kva bi blo…….hahahaha….pa se ji začnem smejat in ji rečem, da nisem vedeževalka…..ampak predvidevam, da bi na ta način verjetn državni sistem padu, če ni nobenga, ki bi ga podpiral….hahahaha…….in bi se potem po vsej verjetnosti tut nov sistem vzpostavu….hahahahaha….hahahaha…….jst mam mojo mamco pa ateka iz vsega srca rada in nimam prou nobenih zamer in odmer do njih…..hahahaha……imela sm jih pa cel kup, sej še vedla nism zanje, dokler se nism odločla, da se hočem samospoznavat…..hahahahaha…. zadnji dve leti se prou veselo in sproščeno pogovarjamo…..hahahaha…..seveda mamco zmeri neki skrbi….hahahaha……..pa ji veselo rečem, da je pač zgleda tko navajena skoz cel življenje…….hahahaha……..pa se je težko zgleda odvadit…..hahaha……. se ji je ta razlaga zdela kar smiselna……hahahaha…….ampak je rekla, da se je verjetn nemogoče odvadit…….hahahahaha…….hja, draga moja mamca…..kuker za kerga……..hahahaha……res se pa zadnje dve leti veliko več smeje…..hahahaha….hahahaha……
No, evo pa smo preživel tole polno luno, pa mrk…pa zimski solsticij…….hahahaha….matr, tri u enem…..hahahahaha…….sej, jst se na kakšno astrologijo prou nč ne spoznam….hahahahaha…….sam opažam pa, da je forum zmeri velik bol živ k je al polna al pa prazna lunca…..tk, da tale dark side of the moon…..hahahaha…..je res ena fajna pesemca od Pink Floydov….hahahaha…..hahahaha…….hahahaha….ta je bla še moji mamci ušeč, takrat, k sm jst pač mela moja rokenrol leta, pa sm še doma živela…..hahahaha……hahahaha……
slišmo