Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahahaha……

ane, kolk je lušten zuni…..sem čist raznežena…..klele sem si kar mizo vun prinesla, pa tale moj lapi topi in jo prou užtkarsko predem……hahahaha…….sej pol se grem pa ukvarjat s semeni, pa zemeljco, ker sem na setvenem koledarju vidla, da je ugoden dan za sejanje v lončke…..no, ja, tut juter je še zmeri oredu…….hahahahaha…….hahahahaha………

hahahaha…..pa sem se učeri režala, kt pečena kuraClap……hahahaha…….slepa kura zmeri zrno najdeThumbs Up……hahahahaha…..matr je fajnBig smile…….sem namreč ugotovila, da prouzaprou tale naš slovenski kulturni praznik praznujejo širom sveta……hahahaha………matr, da res…….hahahahaha…….evo 8. februar imajo bratje budisti pač svoj praznik Nirvana day……..hahahaahahaha…….in naši bratje Hinduisti so imeli letos na 8.februar svoj največji praznik, kuker Vasant Pachami in ga imenujejo tudi Saraswati day……..Saraswati pa je hčerka boga Shive in boginje Durge in je boginja modrosti, umetnosti,glasbe in daje ljudem moč govora, modrosti in učenja……hahahaha….ta dan pa ni vedno na isti dan, ampak pade zmeri na 5. dan , ko se luna pač začne debeliti, peti dan svetlobe prvih štirinajst dni lune in seveda vedno v mesecu Maghi, ki se šteje kot eden izmed najugodnejših mesecev…..hahahaha….in to leto je prišel ravno na 8. februar…..in hindujci ga praznujejo zlo entuziastično…….hahahaha…..no, evo, pa sem ga jst tut zlo hindujsko praznovala…….hahahaha……hahahaha…..hahahaha….tk, da evo, naš kulturni praznik kuker smrt našga Prešerna je letos praznovalo ogromno ljudi…..hahahahaha…..pa še poznajo ga ne…….hahahahaha…….hahahahaha……..matr, to pa je absurd……hahahahaha……kuker gun saund plosk ene roke……hahahahaha…..hahahaha……ma, ja, pr men je use bolj preprosto in lohka v isti žakelj dam več nas skupaj……hahahaahaha…….pa je žur…….hahahaha…….hahahahaha….

In to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahaha…..branje je na lastno odgovornost……hahahahaha…….kle trkam na vašo odgovornost do žuraCool…..hahahaha…..hahahaha…….matr je fajn, al vam prou je, al ne……men glavno je le……da mamo se fajnBeerHandshakeHeart……hahahahaha…..hahahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš