Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br vecer,
Po pravic povedan, sem zdele kar mal zjebana….teli obiski so pa hudi…..sej….dokler casa sem pri hcerki se gre, sam sem se pa ze vceraj zvecer prestavila do mojih dobrih frendov na obisk…..hja…..to je sicer bila kar dobra poteza….sam smo pa mal prevec ognjeno padli v debato….in mogoce se bolj ognjeno in aktivno podirali kozle…..se pravi praznili ta zelene plocevinke…..tk, da …..nimam tigra al pa macka, sam sem pa svohotna…..pa bi blo u bistvu fajn, ce bi zdele enga medenga ruknla….al pa borovnicke, saj veste z alkoholom proti drogam…..ampak….njet….tuki je vse prazno…..kuker…..praznina…..zdej res ne vem…..sej sprejemam jest to prazniino….v flasah….ampak….iz svojega vedenja vem, da bi mi pa zdela ena medicka cist fajn prsla…..tk….za lahko noc…..se dober, da mamo sanje….umetnost sanjanja…..bom….jest tole moje energijo v sanjah cist obnovila…..uf…uf…uf…..to pa bo dons ponoc……
Tk, da jest bom dons ponoc uuuuoooornnnnnkkkk delala na svojem energetskem telesu……in mislim, da se mi bo do jutri zjutraj ziher ze na boljs poslabsal…..

slismoFlower

Lepo je če deliš