Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
hahahaha……..včasih so rekli, da sejem bil je živ……..hahahah……….jst pa lohka zdele prjavm…..matr, forum bil je živ…….oziroma je živ……..hahahaha…….sej ni nč čudnega…..hahaha….tema je lih taprava….kuker egomanija…….hahahaha…….bilo kuda egojeba se razpravlja svuda……hahahaha…..sej men se zdi, da bi tole egojebo prouzaprou lahko priznal kuker znanost…..mogoče bi bil taprav naslov kuker egojebizem, ker egoizem je pač verjetno samo podnivo egojebizma…….hahahahaha……..pa buh ve, kolk nivojev al pa podnivojev bi se pač spomnili za egojebizem…….men se zdi, da bi blo treba uuuoooorrrnnnkkkkk, kuker pregledat vsa ozadja, kuker čim več ozadja in seveda tut odspredja, da bi se lahko odločal o nivojih in podnivojih……hahahahaha……..matr, bom prou razmislila o teli novi znanosti…..za ta cajt je pa nebulizem še vedno najmlajša meni znana znanost, ki itak nima velik članov, pač mojo malenkost……al pa večlenkost……sej je vseeno……a je zdej to dober al je slabo…..res ne vem……pač se mi zdi, da je za kakšno stvar dober, za kakšno je pa slabo…….hahahaha…….dobro-slabo gresta pač z roko v roki…..hahahaha….a zakva je slabo, da ma nebulizem sam enga člana…….hmmmm……no, marbit bi lohka pol, če bi blo več članov pobirali pač članarino, pa piknike bi loha mel, marbit tut kakšno svojo dobro blagovno znamko…..hahahahaha…..ma, ja so pač ugodnosti……..hahahaha……..ampak je pa tut dober, da ma nebulizem sam enga člana, kuker mene, no, ja marbit lohka računam še na mojo hčerko…..ne vem, se bo že sama javla……sej dva člana al pa trije, al pa tam do trinajst še niso množica, ane………tk, da je izredna prednost, če ima nebulizzem čim manj članov…….a zakva……hahahahaha……recimo v prvi vrsti zato, ker, ko postane nebulizem priznana veda in kuker znanost množic…..hahahaha….izgubi svojo prvinskost…….hahahaha……čim je to množično ima že roke vmes ena al pa druga inštitucija…..kuker naprimer država al pa mafija in pol je itak vse skomercializiran in postane moda, pač v imenu dobička, taka je realnost…..hahahaha……hahahaha……in seveda gre prvinskost pač papapapapa……hahahahahaha……tk, da, jst se ne bom nč borila niti za člane, niti proti članom……hahahahaha……..pač nej se razvija ali pa tudi ne…….hahahahahahha…….men je vseeno……hahahahahaha……..pač norc, kt norc…..hahahahaha…………
Matr je fajn ane, fletkano…..hahahaha…..zdej a je Jezus sploh živel al ne…….al je Jezus Kristus en in isti človek al ne……pa kva je reku, pa kva ni, pa kako kdo zastop, pa kako ne…..pa kolk je treba še vse okol vedet, pa kolk ne……matr mate dela……..hahahahaha…..no, ja, člouk vsaj kej zve…….hvala vsem, da ste mi posredovali pač neki svojga znanja…….sej znanja ni nikol zadosti……ali pa tudi……hja, vsak se odloča za sebe…..znanje je res fajna zadeva, posebaj, če gre z roko v roki skupaj z izkušnjo, ker pol pride tut do razumevanja znanja…..hahahahaha………jst sem čist vesela svojga znanja…….hahahahaha……..pol pa tut, če me v šoli ni prou zanimal, kva so imel za povedat…….hhahahahaha….pač, vsak razpolaga s svojim znanjem…….tk, da v nebulizmu je vse zlo preprost…..hahahaha…….seveda ima nebulizem tut nivoje in podnivoje in to lih tolk, kolikor se kakšnemu v kakšnem momentu zdi pomembno, tk, da vse varira in to vsak moment……in, če nekdo pač ne vidi ali pa ne čuti nobenih nivojev in podnivojev, je tut uredu……vse je kul…….lohka tut, da enkrat nivoji so, pol pa spizdijo……tut to je kul……v nebulizmu je vse kul……sam, da ima človek namero samospoznavanja, se pravi, da hoče spoznati in skozi izkušnje dobiti razumevanje, zakaj se sprašuje ali je dobro naredu, ali ne, zakaj ni enostavno ppreprosto prepričan, da je dobro naredu, zakaj je odvisen od zunanje potrditve……sej, če je človek naredu vse, kar je v njegovi moči tisti moment in seveda vsak moment, ki ga živi, potem se je čist potrudu in pač naredu najboljše, kar je bilo možno……če pa človek sam pri sebi ni prepričan, da je naredu dober in seveda čaka potrditev……potem pač čaka……pa nej se vpraša zakaj čaka, mogoče je kle smisel čakanja……..sej tut s čakanjem ni nč narobe….hahahahaha……njet…..čakanje je tud umentost….hahahaha…..sej kle ne mislim, da se člouk usede na mister kavča in pač čaka in čaka in razmišljja, kdaj bo konec čakanja ker se mu že mudi, ga čas priganja……….hahahahaha…..njet……sej, če tko pogledate, zmeri nekaj čakamo, al na avtobus, al na zeleno luč na semaforju, al na vikend, al na službo, al na dnar na računu, al na konc službe, pa te stvari……pač čakanje…….hahahaha…..zdej pa, če se člouk skoz opominja, da čaka na kva že, pa zakva že, pa za, pa proti……pol je skoz pod stresom, nestrpen, pač ni lih fletno, ta energija, ki spremlja čakanje ni prijetna, če je odvisna od cajta, kuker čimprej….. al pa tista, še to, pa bo……hahahaha……hahahahaha……..in cajt dela proti njemu, kuker čakanje se ponavadi še podaljša, če je člouk prou nestrpen, pa dogodki niso lih kul, al pa v nepravem vrstnem redu, pa te stvari…….če pa člouk med tem časom ko čaka, da bo naprimer konec službe, v bistvu z vesljem dela, potem pa to ni več čakanje…..pa čeprou dočaka lih tko konec službe…….matr sem ga zdele nanebulizirala…….a na kva jst čakam…..hahahahaha…..največkrat na kakšno znamenje na moji poti….hahahaha…..kuker sej veste, vozi 50 v naselju, pa te stvari…..hahahahaha…..ma, ja, norc kt norc…..hahahaha
Ma, ja, mene je vseeno zanimalo kako je zdej Jezus Kristus učil in hodu po svetu, pa te stvari……hahahaha……pa sm se znajdla in ga lepo poklicala v astral, mam njegovo privat številko…..hahahaha….njet, ne smem povedat……..hahahaha……hja, a ker opereter me servisira….hahahaha…….evo, to pa lohk povem….hahahaha…..to je pa Janezfone…….hahahahaha……..no, ja, Jezus Kristus mi je reku, da, če še nismo pogruntal, da se je on velik velik družu z raznoraznimi ljudmi in, da je blo med njimi zmeri tut kar neki pastirjev…..hahahahaha……pastirja si pa itak prepoznal v tistih časih, da je……… imel zakrivljeno palico v roki, za trakom pa šopek cvetic, kot kralj po planini visoki, pohajam za tropom ovčic…pač pastirji s palcami…….hahahaha…..pa prau, da si je itak velikrat sposodu pač kakšno pastirsko palico in tut nalomu človeka če je mislu tist moment, da je pač to najboljš za njega……hahahaha……je reku, da jih je s tem spravu velikokrat v tak šok, da je tako pridobu njihovo pozornost – energijo veliko prej, kot pa če bi jih božal po laseh in buci, buci, pač odvisno od situacije, se je tut takrat spreminnjalo, ni bilo nič kej statičnega………hahahahahaha………prau, da mu lih kar tut Buda maha, da je on tut večkrat reagiral zelo burno, ampak, da je v borbi za energijo- pozornost vse dovoljeno, ker, kar je za enega slabo, je lahko za drugega dobro…….no, ja ubijat, pa te zadeve, s tem se itak ne ukvarjamo na tej frekvenci zavesti, to mate vi v vaši zavesti še vedno ekskluzivo, je reku ….hahahahahha……..hahahahaha…..tk, da je blo čist od situacije odvisno, kako sta reagirala, je reku Kristus…..res pa je, da nista iskala nobenega ozadja, nista živela življenja, ampak sta bila življenje…..bila sta “vesoljna – božja zavest”, ki se zaveda sama sebe, svoje kreacije in sta neizmerno uživala, polno, obiljno in preprosto živela, kuker za tiste cajte…….pač še ni blo telefonov, pa diskotek, ampak so ga pa lih tko žural je reku….hahahaha……….no, ja, pa še to je reku, da jima je bila pač zgleda notranja in zunanja namera, da doživita pač doživita preskok v zavesti, na tak al pa na drgačen način, nč važen……hahahaha……..hahahaha……hahahaha…
…….sem ga hotla še mal o tehnikah povprašat, pa je šla veza papapa…..tk, da bom mal premislila, marbit bom operaterja zamenala……hahahaha……moram mal ponudbe pregledat…..hahahahaha……ma, ja, norc, kt norc……..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hvala, havala……hahahahahaha……no, ja, sej vem, da jst pišem, sam pisat zna vsak….hahahahaha….tk, da hvala za vašo podporo, pa te stvari……hahahahaha…….ma, ja, boste že kej vun iz sebe dal, če vam grem tako ali pa drugače na jetrca, pa ne pozabit živcev, pa prebavni trakt, pa genitalije, pa na tasrčnega tut ne pozabit……….hahahahahaha……tk, da nam vsem skupaj želim visoke frekvence……hahahahah……njet bodimo v cvetju…..hahahaha….bodimo v visokih frekvencah……..hahahahaha
slišmo…….love you……aja, pa zdej po tanavem tut
off
……hahahahahaha….