Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
zlati rez wrote: Halohahahahahaha…….
no, evo…čira-čara…tresk-bum…pa smo u tanovmu letu…….hahahahaha……pa je spet fletno, ane…..hahahaha…….bilo kuda nebuloze ima fletno vsak svuda……hahahaha…..hahaha…
Hja, se bom taprvo mal pohvalila….in sicer imam v spalnici okol dva metra velik drevešček in sicer mimozo……sej drgač je mimoza zunaj, sam za čez zimo jo dam pa noter, ker sem na netu prebrala, da živi mimoza lahko na minus stopinjah, samo, da je minus pač samo pol dneva……tk, da sem ga postavla pač v spalnico, ko je začel minus tut čez dan šopat…….in glej ga šmenta…..men celo drevo cveti……hahahaha……cvetki so itak v grozdu, mali, puhasti, pa še dišijo lepo……tk, da mam čudovito rumeno cvetoče drevo v spalnici…..hahahaha…..sem mela ene obiske, pa so rekli, da mimoza cveti večina marca al pa februarja……in so me še prou spraševal, kva da delam z njo…hahahaha…….matr, sem vesela tele cvetoče mimoze…..sem na internetu prebrala, da je mimoza jogijsko drevo, kera huda, ane…..hahahaha…..sem se narežala k svina…….hahahaha…….sem tut mal premišljevala, da zakaj mi pa mimoza zdej cveti in ne naprimer marca al pa februarja, če je takrat bolj njen čas……hahahaha……pa mi je edino, kar mi je prišlo na misel, da me je pač hotla razveselit za božič in novo leto, mogoče zato, ker ji zvesto igram gong skor usak dan……nevem…..hahahahaha…..hvala, hvala draga mimoza…..hahaha….
Hja, sej, kle u dnevni sobi mam pa tut cel kot rumene barve….hahahaha…..kuker sem pred božičem nabrala veje forzicije, gunga grma, k spomlad prvi tko lepo rumen cveti……hahahaha…….pa sem veje postavla v vodo in zdej imam cel kot prelepe rumene forzicije……tk, da nevem, kera barva je letos moderna…..pr men se je začel z rmeno…..hahahaha…hahahaha….
Pa sem z užitkom mal srfala po forumu……hahahaha…..se narežala…..hahaha….ma, ja, jst se režim tut, če nč ne srfam…….lohk pa tut nakladam……hahahaha……pa sem naletela dozdej na eno boljših “duhovnih misli” na tem forumu…..in sicer je Janko izjavu…….brez, da vas berem, mate usi prou……hahaha…..bravo Janko……matr, da s to izjavo se pa čist strinjam……vsi imamo prou……..bravo Janko……jst tut mislim, da ima usak v svojem postu prou…….sej, drgač ga nebi napisal al kaj……pač, usak deluje iz svojega videnja, delovanja- situacije……torej, ima usak prou za sebe……hahahaha…..no, ja, usaj za mene……pa zgleda, da za Jankota tut……hahahahaha…..hahahaha…….
hahaha……sem se narežala tam v temi “psi”……hahahaha…….prouzaprou sem ugotovila, kako sem mislila, da bo kdo objavu zdej sliko tegale popolnega sloveskega Erosa, k je baje mister popolnega bodija al pa neki tacga…….in evo mene z dolgim nosom, kako zdej klele vam nakladam, namesto, da bi oči pasla na fotki popolnega slovenskega Erosa……hahahaha……matr, matr…tale moja pričakovanja…..hahahaha…….sej, zdej, če temule mistru popolno telo tut Logos tolk dober dela, kot baje Eros……hahahaha……pol se nima za kej skrivat……hahahaha……sicer si bom pa ob priložnosti prebrala tole knjigo, sam mi mora pač u roke pridet……hahahaha……hahahaha……res je pa tut, da doslej nisem nardila še nič, da bi mi tudi v roke prišla……hahahaha…..tk, da evo…..bom vidla….kere knjige mi bodo kej na pot pršle u tem letu…..haahahaha……hahahaha……
drgač pa sej zdej že veste…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahhaha…
slišmo
janko je nasploh dobričina in zdej te časti in ti bo powedal recept do razswetljenja:
uzami
eno veliko palico, jo vrzi kolkor daleč moreš in jo teci iskat. nato
ponowi vajo. in pol še enkrat.in spet in spet. ves čas pa si mantraj, da
takle maš in razswetljenje je samo še wprašanje kilometrine
janko2011-01-06 23:42:00