Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

hahahaha…..matr, matr……hahahaha………sm mal manjkala…..hahaha…..pa sm mela kar neki za prebrat na forumu…..hahahahaha…..tale rekonekšon pa dela….hahahaha……..zgleda, da rekonekta k svina……hahahaha………je bla kuker taprava kriminalka na forumu in to menda z grozilnimi pismi, pa raziskave, kuker že mal forenzične….hahahahhaha………hahahaha……..ejga, Avatar…..hahahaha……ti pa si tanartaboljši model Thumbs Up…….hahahaha……čestitam Clap……sej, ziher si zares uzel Tadejeve besede, da kolk res neprecenljiv si za forum, pa si mu zgleda ustregu……hahahahaha……..bravo Clap……hahahaha……sej, k sm brala v klepetalnici debato okol teh privat pisem, kao grozilnih, pa še našo draga Strelka je bla kuker umešana…hahahahaha……hahahaha……mi je na misu uletu guno pravilo kao sila vedno povzroči silo, tut, če je dobronamerna……..hahahahaha……..sej to je bil u bistvu popolni prikaz kako res deluje energija pri uporabi sile……hahahaha…..čestitam…..Clap….no, ja, vsaj v znanstvenem svetu nebulizma……hahahaha………….hahahahaha……hahaha…

Hmmmm…..pa berem da ljudje iščejo al pa so iskali vzrok-posledico kt blesavi…..hahahahaha….in kopljejo al pa so kopal kao po sebi…..hahahaha…….sam, da najdejo vzroke…..clo grejo par življenj nazaj kopat al pa par generacij in to po seb….hahahaha…….hahahahaha……matr, to pa je novo filanje uma z informacijami….hahahaha……..namesto, da bi um praznili, ga pač filajo…..in v delovanju so še naprej isti pogojeni in nezadovoljni, kt so bli, preden so si namislili, da so mogoče u nevem kerem lajfu bli nevem kdo ……hahaha……..ampak to so use umske razlage…….hahahaha…..in analiza našga uma je pač samo mehanska……hahahahaha…..kot norc bi rekla, da se hotenje našga uma kaže v željah……hotenje v energiji se pa kaže v delovanju……….in zdej, če se samo um zaposli mehansko z samoanalizo ker to je vedno za nazaj…….to ne pomeni tudi spremembe v naši energiji ali pa delovanju…….hahahahah…..njet…..to je pač mehanika……lahko mogoče ugotovite, da ste nezadovoljni zato, ker……in ste potem še naprej lahko nezadovoljni, zato ker……hahahahaha….hahahahaha…….to je res blesavo, se čist strinjam, čista mehanika……hahahaha…….hahahaha……..in res verjamem, da so se ljudje na umu fuuullll matral in se še matrajo, da bi bili dobri in duhovni……hahahaha…….hahahahaha……kere mehanike…….hahahaha……matranje pač rojeva matranje……hahahaha………silaa rodi silo, tut, če je dobronamerna in to je dejstvo v nebulizmu……hahahahaha……hahahaha……vsaj jst, kt norc to tko štekam, pa tut po mnogih knjigah je napisano, ampak…..hahahaha…..kvaj use napisano…hahahahaha……..hahahahahahaha

Recimo, a ste se že kdaj zalotili, da premišljujete…….se pravi, da se je del vas zavedel, da premišljujete…..se pravi, da ta del vas potemtakem ni premišljeval, če se je zavedel svojega premišljevanja……hahahahaha………se pravi, da potemtakem nismo samo naše misli, ki pa jih vendarle imamo za svoje in vanje kuker stoposto verjamemo…….hahahaha………ljudje bi po večini zelo preprosto imeli radi ljubezen v srcu in mir v umu, pol je pa vseen kakšni dogodki al pa spremembe so zunaj…..ljubezen v srcu in mir v umu se mi zdi, da je hrepenenje in želja večine ljudi………no, ja seveda se čist komot motim…….hahahaha…..večina ljudi si verjeten želi mir in ljubezen v svetu, kuker niso tak ego, da bi si samo zase želeli…..hahahaha……..hahahaha…..kuker, da svet čaka na nas, da ga izboljšamo…..hahahaha…..svet je tak, kakršen je…..in nč ne čaka…….na nobenga…..hahahahaha…….hahahahaha……..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahahahah….in hvala, hvala……..hahahahahaha…

aja, pa tole misel sm nekje prebrala…..hahahahaha……pa mi je ušeč oziroma je iz moje realnosti čist resnična……ampak iz moje realnosti……..hahahaha…..

BOG NI POCENI…….JE ZASTONJ…….AMPKA ŽAL, PA NI POCENI……..HAHAHAHAHA

slišmoWacko

Lepo je če deliš