Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halohahahahaha………….
juhuhuhuhu…draga Strelka, prisrčno hvala za tole simboliko marjetice
…matr, nikol mi ni prišlo na misel, da bi kej raziskovala okol te simbolike cvetlic…sem pa zdaj prijetno presenečena, da ima marjetica tako čudovito simboliko…sej pravm, kar pa še ne vem, bom pa še zvedla in res se veliko naučim pri branju foruma…hvala
…hahahahhahaha…..
Zgoraj si omenila drevo strupeni nagnoj…ali potem to drevo v bistvu odganja muhe in kakšne barve cvetke ima…ker bi ga seveda posadila na parcelo…sicer tale parcela, kjer živim ni moja, ampak mi je frend dal čist proste roke pri sajenju rožc, dreves in zelenjave, delanju potk, pa te zadeve… in vsakič ko me pride obiskati pravi, da je prijetno presenečen nad izgledom parcele in prou z veseljem vzame listek na katerem pač napišem katere rožce al pa grmovje naj mi proba najdet v semenarni, naprimer rada bi imela brusnice, pa maline…..hahahahaha….večino zelišč si pa prinesem iz narave in jih sadim v zato pripravljena gnezda, ki sem si jih pač v prvo v glavi zamislila in sedaj jih pridno delam, če je odjuga, tako, da lahko kopljem…matr, da mam dobre ideje…hahahaha….hahahaha…sem zadnjič tut koprive prnesla iz druzga konca Dolenjske, tk, da pr men bo tole pomlad in poletje na parceli totalni kaos v zasaditvi…hahahaha….ampak je frend reku, da končno postaja parcela nekako smiselno urejena, …hahahaha……sej pravm, kar je za enga kaos, je lahko za druzga smisel…hahahaha….hahahaha………matr, jst uživam, sam, da lahko rijem po zemlji in potem sedim med gredicami in gnezdi in sem preprosto blažena…hahahaha….hahahahaha….in sedim lahko ure in ure, sam, da je sonce, al pa oblačen, men je useen…hahahaha….no, ja pa tut dež me nč kej preveč ne moti, sam, da takrat sedim pod streho…hahahahaha…hahahaha…marbit bi Avatar temu reku lucidno sanjanje…hahahaha…hahahaha…matr, je fletkan lajf…lajf is beautiful, live is perfect, just the way it is…hahahahaha…hahahaha…
slišmo