Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan, mal sm premislevala, tk, da vceraj sem se odlocila, da vas moji dogodki nc ne brigajo, da vas nc ne briga od tipota ime, ampak….hahahaha……, dons sem se pa preprosto odlocila, ja, da pac, ce.., pa te stvari, da vam bom vse povedala, ampak..hahha, ce, pa ko, pa te stvari…., so pa moja stvar, sej je moja zgodba, jest jo zivim, torej je moja, odlocitve so moje in jaz se zelooooo rada odlocam pravzaprav se ne odlocam, kajti to je dogajanje jaz sem akcija in se preprosto odlocim pa pika. To je to, ni druge….hahahaha akcija – reakcija..hahaha in z veseljem nosim posledice svojih odlocitev, kajti preprosto jih zivim…hahaha akcija- reakcija, hahaha, recimo da recemo akcija = MICKA, reakcija = JANEZ, preprosto zamenjajmo imena in zdej k recem MICKA – JANEZ, se pr vs v mislih sprozi asociacija na zakon akcija-reakcija, aj prov ????? , dejmo se zraven branja se mal igrat, jest se fullll rada, me spominja na otroska leta, pac igra sprosca…..
Pol sm pa se neki premisljevala, namrec, ko se odlocim, da je cas za premisljevanje, si ga preprosto vazamem in to je to in premisljujem, preprosto…, potem se odlocim, da je cas za kritiko in poskusam skritizirati svoje odlocitve, ni druge, preprosto to so moje odlocitve, ker so moje odlocitve moje, pa tud, ce so zdej posledica tujih, ker so istocasno tud vzrok za posledico pol nekih drugih, pa tk naprej, micka -janez, tika-taka, vzrok- posledica, micka-janez…..ampak, odlocitev je pa moja in ne me jebat, odlocitev clovek naredi v kratkem casu, v trenutku, odloca se pa lohk cel zivljenje, ce pac sam hoce, se je pac odlocil, da se bo odlocal, ni druge, jest kle ne vidm cist nc, kar clovek ne bi mogel razumeti, al kva ?????
jest jo bom zdele nekam odkurblala….se slismo….