Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Kaksen cudovit soncni dan, jest sm ze taprve zvoncke zagledala na nasmu koncu…pod smreko…cudovito…
Seveda sm mogla dons tud u trgovino, mi je zmanjkalo moke….sej je pust pa te stvari…pa flanacati…je rekla moja stara mama morjo bit za pusta, no ja …al pa krofi…sam, da jest mam raje takrhke krokantne flancate…njami, evo…sem jih ze zamesla, zdej pa mora testo mal pocivat…
Pa sm se spovnla na dva pravila, ki sem jih u bistvu pred slabimi stirimi leti, k sem se srecala z njimi v literaturi, ki sem jo predelvala, ja… ta dva pravila…sem cist povzela, jest sm jih zivela, ta dva pravila sem dihala…jedla…ta dva pravila sem zivela….
Sej drgac jest pa pravila….moja filozofija je bla, da so prravila za to, da se krsijo in prov za nic druzga, no….v svoji preteklosti sem prekrsila se mi zdi, da skor cist vsa pravila – druzbena, da se zastopmo, po mojih pravilih sem pa zivela….zgleda, da so bla moja pravila pac v nasprotju z druzbenimi, sorci…zato sem jih pac krsila, sej, ce jih neb krsila, jih tud presezt neb mogla….hahahahaha….al kva ?????
Apak evo moja dva pravila, ki sem jih cist posvojila in jih s tem, da sem jih v zadnjih stirih letih dosledno izpolnjevala…tudi presegla…..hahahaha
1. pravilo : ODKRITO IZRAZAJ SVOJO NOTRANJO RESNICNOST do sebe in s tem posledicno do drugih….
2. pravilo : Ne delaj ljudem stvari, katere ne bi rad videl, da jih drugi delajo tebi….
slismo