Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

AVATAR wrote: Seveda je v mojem stilu…Nimam pa love-hate razmerja.

Kolega mi je zadnjič eno dobro povedal…Doma ima babo, ki ga rada pika…Večkrat jo opozori, da ji bo stisnil bombo, če mu ne da miru…ampak baba pika dalje…pade granata…baba v jok…potem jo malo tolaži…Sledi divji seks…in golobčkanje…Nekako čez mesec dni se ves scenarij ponovi…Baba igra svojo igro…na tak način dobi maksimalno moško pozornost…Temu se reče love-hate razmerje.

a tk, se temu reče dons v teh cajtih……love-hate razmerje……hahahahaha….še dober, da mamo tele nebuloze, da se jest kej naučim…….hahahahaha….vse te nove besede za stara sranja……hahahaha…….sej pol človk res misle, da živi v čist novem svetu…….hahahaha……….jest bi temu razmerju rekla v svojem jeziku, se namreč čist zavedam, da živim v potrošniški družbi in prevzemam odgovornost za sebe, in za mene je to čista svetovna kolektivna energija ponudba-povpraševanje…..pa seveda primerjanje, vse bazirano na strahu in varnosti…….hahahahaha……in seveda ponavljanje, navade pač, to že poznajo, kar človek pozna se mu zdi varno in lohk primerja…….hahahahaha…..dan na dan, mesec na mesec……hahahaahahaha…..in seveda opazovalci, ki so isti, sam, da jim ni treba talat granat al pa sprejemat granat, pa se zato boljš počutjo…..sex si pač glih tk plačajo, tk, kt gun z granatam…..vsi pa mečejo stran svojo energijo na pač te stvari, ki so jih navajeni, talenje bunk, al pa sprejemanje bunk, al pa primerjanje, obtoževanje, opravičevanja in varovanje ……hahahahaha….energija gre pač tja, kamor gre naša pozornost in to vsak moment……hahahahaha…..LOLLOLLOL
LOL

Lepo je če deliš