Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hahaha, spet sm mal premisljevala, pa sm ugotovila, kako je domisljija res velicastvena, hahaha
Evo, vam bom razlozila, jest v moji zgoscenki dogajanj, z vso literaturo iz sole Marjana Ogorevca, evo oborozena s Tadejevim knjigam, ugotovim, da majo tud forum, evo mene, srfam, berem, premisljujem, si nabiram znanje,studiram…hahaha in pridem nekje do Tadejeve izjave, da baje obstaja se en evangelij po Jezusu in, da je tam pac Jezus reku, k so ga vprasal ucenci kdaj ga bodo spet videl al spoznal pa te stvari, pa je Jezus reku: “Razkolji les in tam bom”, hmmm, jest moram za sebe rect, da mam pac tele svete zakramente, pa, da sem tud k verouku hodila, no, ja, sred osnovke mi je fajmoster tud prepovedu hodit k verouku, pa se dvema, k jest sm hiter kaksne pristase dobila, ni blema, hahaha, vrgu me je pa ven zarad tega, k sem mu ziher neki trdnov tezila, da moja stara mama prav :”Bog vse vidi, bog vse ve, greh se delati ne sme” in, da jest to verjamem, no za to izjavo me je pohvalil, apak moja otroska logika je bla pac taka, da evo Bog vse ve, jest greha ne delam in, ce jest greha ne delam, pol men ni treba hodit u cerkev al pa k nauku, cist preprosto ane? Za nasga fajmostra je bla moja preprosta logika zgleda tooo much, pa, ker sem v svojo logiko prvlekla se dva frenda, evo smo vsi trije letel iz verouka, joj moja uboga mama takrat, kaksna sramota, ampak kva pa cemo, sam da je men logicen sem si mislila, pa, da mam frej cajt, pa logika moje stare mame se mi je tud cist dopadla…
In evo mene na maatu z izjavo Kristusa “Razkolji les in tam bom “
Evo u prvo sem dobila moje misli, na evo, kva pa nis boljs poslusala pr verouku, kva pa zdej a naj grem brat sveto pismo, pa Lazarev prav tud neki okol tega svetga pisma, jest pogledam mal sveto pismo, neki berem, ma, brez veze, si mislim, ko jebe, jest nc ne vem glih dober zakva gre, umes dobim tud knigo Polje, men se u glav vse mal pomesa, enostavno sem vedla, da tale Polje ma cist prov, vse je povezano, vzrok-posledica, micka-janez, hahaha, da jest pac ne rabim vec nobenih dokazov al je al ni, za mene je blo zakljucen, men se je zdel ne sam, da je vse povezan, ampak tud vse zamestran, zavozlan, kva pa vem kva. Ampak u glavnem sem se jest odlocila u moj glav, da je vse povezan, sam, jest pac ne vem kako, bojo ze ugotovil s tem formulam pa te stvari, sem si mislila, sej so zato studiral, mene ni nikol prevec zanimala fizka al pa matematika, pol studiram neki okol mozganov zmeri glih obraten te fize razporejam, pa takele sem se sla, pa sem si rekla, pa boli me k….c, s tem nej se ukvarjajo uni k so to studiral, jest poznam patologijo zaenkrat, koker jo rabm, evo dost.
Evo, za mene je blo resen problem, vse je povezan, evo vse, tk prav Ogorevc, Lazarev, Polje,Lazarev, haha
s Castanjedo sem mela mal drugacen odnos, hahaha moja stara mama, Tadej, Kristus, bog vse vidi, bog vse ve,greh se delati ne sme, razkoplji les in tam bom ….evo u moj glav je bil cel mix, jest vse verjamem, u bistvu sm prisla do enga trenutka k mi je blo jasen, da je vse res, pa, da ma vsak posvoje prov, pa….da u bistvu govorijo o enem in istem bistvu, sam, da pac jest ne vem kva bi zdej to blo ???!!!!!??????

slismo

Lepo je če deliš