Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hahaha…k se tkole usedem za tale moj lapi topi…mi je prou da best, umes zmeri kar kej kuham, al za sebe, al za pesjanerja…hahahaha……hvala Tadej za tale plac na forumu……sej vem….kva pa češ….pač sprejemaš……nebuloze, kt nebuloze……..hahahaha…..zgleda, da je pr vseh prtisnjena tipka za sprejemanje…..tanajbolj, da to veščino obvladamo……presežemo…pa je……hahaha….pa bo mir u bajt ……je rekla moja stara mama…..hahahaha….
Tkole, ko sva s tamalo zaglavili v priporu, seveda je bila hčerka z mano…..kva pa čmo….familija je familja…..tanajbolj, da je skupi, je tud karma družinska……hahaha…..no, pa so tamalo spustili po dveh mesecih iz pripora z oprostilno sodbo, meni so pa nabil štri leta, pa nazaj v pripor so me lepo pospravili…..hahaha….še za en mesec, moja je številka tri, tk, da tri mesece, pa še soba številka tri, pa še na tretjega v mesecu so me spustili…….. tri je moje število, ki se mi vleče že celo življenje, ali tri ali ena, ….hahaha……pa tkole pol spoznaš taprave frende……hahaha…….moram rečt, da sva imeli s tamalo srečo, pravzaprav veliko srečo…….v enem tednu se je takoj javil prjatu, ki je živel v tujini in nama finančno pomagal, pa še ena frendica, tud iz tujine, pa njen tip, ki naju sploh ni poznal,nama je kar precejšnjo vsoto posodil….evo…..pa sva v bistvu ugotovili, da imava res srečo, res imava kar nekaj pravih prijatlov………… v stiski spoznaš prijatelja……čist velja…….pa tud drugi so nama pomagali po svojih močeh…….še posebno, ko sva prišli iz zapora…… ,midve sva bili neskončno hvaležni za vsako pomoč, ko pa sem se jaz začela pred štirimi leti ukvarjati z duhovno literaturo…in tehniko Karmične diagnostike…..pa sem ugotovila, da je velika razlika v pomoči….nekateri pomagajo in stojijo tudi ob strani…….nekateri pa pomagajo samo zaradi samopomembnosti…….pa vendar sva s tamalo vsem zelo hvaležni……človek ima ob sebi take ljudi s tako energijo…..kakršno ima sam…….ne gre drugače…….ista energija privlači isto….pol pa tud, če smo si ljudje na zunaj še nevem kako različni……..hahaha……in vsi smo drug drugemu ogledalo……pa…vsi smo tukaj na tej zemeljici iz preprostega razloga zakona vzroka in posledice…….tukaj ni velik tople vode za odkrivat……..in vsak je svoja fizična manifestacija vzroka in posledice……zdej pa ali te vzroke in posledice išče človek po poti vedenjskih vzorcev skozi čakre…..ali dela po metodi rekapitulacije in postane svoj zasledovalec…kuker po Castanjedotu…..ali dela po tehniki Karmične diagnostike……ali dela po tehniki Karma joge……ali po kakšni drugi…..to je čist vseeno, saj zato obstaja več tehnik, da človek lahko najde svojo…..smo si različni……..kajti, ko človek začne zavestno dihati in še s tapravo mantro…..in mu je cilj samospoznanje in ne obvladovanje tehnike……se mu njegova kreativna življenska energija začne zavestno prebujati…….in zdej, če ima človek v sebi še veliko strahu….bolečine…..prizadetosti……pač začne prihajati na dan….saj se gre za samospoznanje in tu smo si pa vsi različni…..vsi s podobnimi vzorci…….pa vsi nadrazlični…..vsak mora spustiti svojo kontrolo in vsak mora spoznati konstrukt svojega zmaterializiranega egota, vsak mora prbit v svoj strah,……v svojo bolečino……..in seveda se pri vsej stvari gre samo za popolno sprejemanje…..samega sebe……..in s tem posledično prihaja razumevanje…….za svoje strahove…svoje principe……..svoje odvisnosti…….
Ko sem pred tremi leti naletela na dihanje…….sem seveda po knjigi Krija joge začela izvajti razne tehnike pranajame…..pol sem pa dobila knjigo Kundalini tantra…..se je pa meni svet začel hitreje vrteti……in jaz sem padla v nekak trance z dihanjem in svojo karmično diagnostiko……in začela sem po ineternetu zasledovati medicinske sajte okol kundalini energije……..pa sem prišla na en sajt….kva pa vem…..ameriški….in začnem brati podatke v kakšne znanstvene medicinske raziskave potrošijo največ denarja….res sem pričakovala, da bom videla podatek, da pač aids….pa rak…pa te zadeve……..ampak….no way…..hahahaha….največ denarja gre v raziskavo kundalini energije ali naše življensko ustarjalne energije, ki jo ima čisto vsak človek…….to me je pa čist presenetil………sem si rekla…..hopla konoplja…..tuki je pa neki zanimivga……..
Kundalini energija je po domače povedano energija samoizražanja. Prav tako, kot se ustvarja reprodukcija novega življenja, na enak način uporablja nekdo, npr. Einstein, isto energijo na drugem, subtilnejšem področju, da postavi teorijo, npr. relativnostno. To je ista energija, ki se izrazi, kadar nekdo sklada ali izvaja lepo skladbo. To je ista energija, ki se odraža v vseh delih življenja; pri gradnji posla, pri izpolnjevanju družinskih obveznosti ali doseganju kateregakoli cilja, ki vas navdihuje. Vse to so izrazi ene in iste ustvarjalene energije.
Jest sem počas postajala vse bolj obsedena od študija karmične diagnostike in kundalini tantre, tehnike in načina življenja……jest sem bla not……hahahaaha….kajti z zavestnim dihanjem , ki sem ga izvajala večkrat na dan, sem nenadoma začela bolj in bolj jasno dojemati svoje odvisnosti, kako pelje ena v drugo……kakšne dni sem se preprosto zlomila…..bila sem apatična…..več dni sploh jedla nisem, alkohola sploh pila nisem, mi je šlo na kozlanje, več al manj sem pila svoje zeliščne čaje…pa vodo…….kakšne dni sem mislila, da me bo strgal od energije in sem grizla v hrib z rukzakom na rami, pa včasih sem si dala še kamnje not, da sem ja občutila težo……..včasih sem obležala z vročino……predvsem sem pa nehala bit nenehno aktivna……ampak……sem znala obsedeti…..in strmeti v eno smer tud po uro……sploh me ni več kej preveč brigalo….a moram kaj pospravit…..a moram kam zletet……jest sem sicer živela, ampak sem bila kar nekam odsotna…….koncentracija bri branju…je bila pa na višku……če zdaj pomislim nazaj sem vso svojo hiperaktivnost pred tremi leti usmerila v sebe…….in v bistvu delala na sebi vsako minuto………
Sama sem resno padla v študij kundalini tantre, pa ne tolk same tehnike kot načina življenja…….kmalu sem potegnila smernice, da ravno tako, kakor Castanjeda govori o drugem stanju zavesti, tudi kudalini tantra predava o zvišanih stanjih zavesti……mater sem rekla…..sej govorijo o isti stvari……..vsak po svoje……skoz svoje tehnike, le, da oba omenjata, da ne gre brez karma joge oziroma brez rekapitulacije oziroma zalezovanja……., brez zavestnega pospravljanja z vedenjskimi vzorci….ne gre…..
Po domače povedano, ko sem začela zavestno dihati, s svojimi mantrami, sem se začela še bolj pospešeno ukvarjati s svojimi vedenjskimi vzorci……so dogodki kar skupi letel, tk, da sem takoj ugotovila ali sem sprostila energijo v čakri ali ne……hahaha….dogodek je takoj pred nami…….
Na steno sem si pa nalepla sledeče ;””””” Če se je vaša življensko ustvarjalna energija ali kundalini prebudila, čakra, naprimer druga čakra, pa je blokirana, se bo kundalini samo potikala po prvi čakri in razvili se bodo vsi instinkti prve čakre. Za nekaj časa boste postali visoko razvita žival in morda boste razvili kakšne sposobnosti…….. mogoče dvignete kundalini višje…..vendar pa, če pa se izgubite v lepoti kundalini, potem najvišjega zavedanja verjetno ne boste dosegli. Kadar um na določeni stopnji postane učinkovit in se manifestirajo določene sposobnosti, npr., telepatija, jasnovidnost, hipnotizem, spiritualno zdravljenje itd, se imajo nekateri iskalci za božanske stvaritve, takrat začnejo izvajati v imenu dobrega določene magije. To hrani EGO in njihova omejenost sčasoma postane zelo velika “””
Pol sem pa imela napisano : “”” Energija kundalini je samo ena energija, vendar se skozi posamezne psihične centre izraža različno –
najprej na obsežne instiktivne načine in nato postopoma na subtilnejše. Prečiščenje izražanja te energije na višjih in subtilnejših ravneh vibracije predstavlja vzpon človeške zavesti do njenih najvišjih možnosti…””””””
Hja, sem šla tud na predstavitev krija kundalini tantre v Ljubljani, pa sem bila čist razočarana……vsi podajajo samo tehniko…..brez vsebine……to pa se mi kot norcu zdi še neodgovorno…….tk, da v tehniki je velik, sam tehnika dihanja in asan ne bo pomagala, če se zraven ne dela tudi z vedenjskimi vzorci……….zdej pa …..ljudje smo na različnih stopnjah zavesti…..tk, da se je brez veze primerjati…..vsak je holografski……sem se zdele spolnila, k sem z enim govorila okol svojega tresenja…. na morju, na Pašmanu je bil en iz Nizozemske, en star tip čez sedemdeset…..s svojo ženo…hahaha….kao gost…..pač sem se tresla kar neki časa…….celo telo…..al pa sam roke…..al pa noge…..pa čist mi je bilo vroče…..me je kar oblivalo………….pa je tipo reku……..se je kar krohotal, k mi je odvrnu…..”ti bom po domače povedal, matr ga dober prbijaš s svojim egotom”…….hahahahaha……..hja…..pa še prou je imel……
Tako, da je samo od naših blokad v čakrah………našega notranjega psihičnega stanja odvisno v kakšno energijo se prana, ki jo zavestno dihamo s tapravo mantro, pač preobrazi……..torej je vsaka sprememba dobrodošla, saj se gre vendar za spreminjanje……..in sprejemanje…….sicer pa, jest mam karto norca…..za vas pa res ne vem katero karto ste potegnili…..hahahaha……..ampak nč skrbet okol kart……sam sprejemat……hahahahaha…..,,,pa, če vam grem kdaj na živce……hahahahaa…….v kateremkoli segmentu…..sem kot norc jako zadovoljna……..hahahahahaha……
Pa tale mi je tud visela dolg časa na steni….:”””” Za norost in duhovno prebujanje, je značilno določeno pomanjkanje nadzora. Vendar pa spiritualno prebujeno osebo vodi višja zavest, nore osebe pa ne…”””
slišmo