Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
sedim lepo na sončku in kva pa čem, mal nebuliziram…….hahaha….pa res ne vem, ali beseda nebulizem sploh obstaja……ker, če ne, potem jest prijavljam nebulizem, kot nauk o nebulozah……hahahaha…….al pa kej tacga….in za osnovo nauka postavljam……hahaha…..pač kaos………spet mal čvekam, sej vem……hahahaha……mal zgleda, da moram………kva pa čem……je fajn mal nebulizirat…….je Tadej prjazen, pa mi je odstopu tale foglovž, za kar sem mu hvaležna…..pa vsake tolk cajta…….se mu pač tkle zahvalim……..vsak po svoje……jest čist hvaležna….hvala…..hvala….
Mogoče si kdo lahko misli, da sem fan karmične diagnostike…….no, ja …..sej ima prou…….ampak…..znam to čist po domače objasnit, ker to, da sem fan…….hahaha…..še ne pomeni, da jo obvladam……hahaha….znam pa po domače pojasnit, zakaj sem pač not padla in zakaj je Marjanov postopek pri meni osebno res delal…..in zakaj mi drugi postopki niso delali, vsaj tako sem jaz takrat mislila….ali pa zakaj so se mi zdele meditacije v takratnem obdobju nesmiselne…..posebno kakšne meditacije o ljubezni…..hahahaha……
Že v osnovi sem zelo idealoško usmerjena……..sam, da sem dobila kakšno dobro idejo v življenju…..ali jo slišala…..kakorkoli……samo, da se je meni zdela ideja dobra, sem jest za idejo začela živet…….enostavno sem bila vedno človek hitrih odločitev…..in idej…..za posledice se res nisem preveč brigala, ko so pač prišle, sem se z njimi ukvarjala, čeprou so me bližnji lahko fulll opozarjali na posledice, jest sem bila slepa…….moj moto v življenju je bil ; kdor ne reskira, ne profitira…hahaha….., če ne probam, ne vem…….hahaha……vedno sem iskala nove ideje…….in pol kar gorela za njih…….hahahahaha…….vsak sebe pozna če hoče……jest sem ogenj…..hahahaha
No, ko dobim v moji takratni situaciji, polna strahov in čist brez finančnih sredstev, v globokem sramu in obtoževanju drugih, sebe….. Marjanovo Karmično diagnostiko, se je men pač ideja vzroka in posledice zdela fenomenalna……posebaj še, ko sem skontala, da Marjan ne govori samo o nekaterih ljudeh…….ampak o nas vseh…….hmmmmm….in, ker nisem imela financ, da bi okol letala, pa se udeleževala delavnic, kar me je res zanimalo…….idejo pa nisem vedela, kako res spraviti v običajno življenje…… sem si pa z vsem srcem in svojim ognjem želela Marjanove delavnice, zato, da bi zastopila kako naj se lotim tega svojega straha, sramu in obtoževanja, po knjigi mi pač ni bilo jasno……sem pač prilendala čez pol leta na njegovo delavnico na Pašmanu…..in, ker sem imela vsak dan močne čustvene reakcije v postopku, ki ga je izvajal…….v moji glavi, sem pa zamenjala postopek za meditacijo…….hahaha…….tako nevedna sem bila……hahaha…..sem pa potem celo leto doma prebirala Lazareva, pa tud druge knjige in, ker Lazarev opisuje svoje terapije in kako pošlje ljudi ven molit……sem jest to v mojem razumu povezala……hja, evo………ta Marjanov postopek je aktivna meditacija, kjer se moli na ta način, da se odpreš, prosiš za energijo in ljubezen, sprožiš v glavi dogodek, pol pridejo čustva…….pol se počasi umiriš……oprostiš ljudem, ki so bili vključeni v dogodek in na koncu oprostiš sebi………evo………tako je to zgledalo v moji glavi…….to je bila za mene meditacija eno leto…to je bila moja logika….hahahaha….tudi, ko sem po drugih knjigah probala delati meditacijo po opisu……hahaha……si nikoli nisem mogla predstavljati nobene svetlobe in nobene žareče krogle,nobene zemlje.. ……nč, vedno tema……ampak, ko sem bila v v Marjanovem postopku……sem pa lahko sčasoma vidla dogodke……slike…….slišala besede…in sčasoma samo gledala…tk, da v vsej moji nevednosti sem se jest pač vedno zatekla v Marjanovo meditacijo-postopek……hahaha…….odpiram se……in jest sem lahko dobila slike……drgač jih nisem mogla…….hahahaha…..tako, da lahko brez, da bi karmično diagnostiko propagirala, naredim samo razumsko podajo mojega takratnega stanja…….in sicer….., ker sem z vsem srcem, bitjem in razumom povzela idejo karmične diagnostike za zdravo-gotovo in, ker je bila moja prva “duhovna” iskušnja namerno sproženih čustev in potem umirjanje, ki sem jo doživela pri Marjanu v meditaciji -postopku…..to je pač bilo za mene neki neverjetnega…….in nisem mogla sebi nakladat, da nisem v šestih dneh na Pašmanu nič kej takega doživela, če sem imela pa izkušnjo, če sem jo čutila vsak dan telesno in čustveno,…….tk, da po domače povedano, jest sem imela izkušnjo postopka ali meditacije, kakor sem si v začetku v razumu razložila……hahahaha……in čim sem se namenila narediti postopek doma…..sem po uvodnem nagovoru v umu…….sčasoma zelo hitro padla v svoja čustva…..potem slike…..in pol razumevnja…..saj sem vedela umsko in telesno samo za to izkušnjo in sem mislila, da tako moram iti dalje……bila sem pač nevedna…….ampak totalka živela za idejo vzroka in posledice…….in na veliko srečo……hahaha…..nisem imela financ……..drugače bi……roko na srece………kakor sama sebe poznam blaznela po vseh delavnicah, kjer bi bilo možno……hahahahaha…..ko se zapalim za idejo…….sem jest not……z dnarjem al pa brez…..hahahaha……
Dejansko sem vam hotla osvetliti še enkrat moje ozadje…….in, da sama tehnika sploh ni važna…..važno je, kaj vi za sebe iščete v tem vašem izvajanju posameznih tehnik……..v kaj verjamete, kaj ste za to pripravljeni narest…….katera ideja vas vodi….hahahahah…….božja ali človeška………hahahahaha……..jest sem en norc vesel………hahaha
slišmo