Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

haloohahahaha…

se bo zgleda res mal vreme spremenu, tk, da danes grem čist sigurno nabrat smrekove vršičke, pa bom vidla, če bodo kaj naredili v glažu in kao na soncu, ker se mi čist po domače zdi, da še vedno niso lih medeni, kuker nimam lih pocastih prstov, ko jih mal šlatam……tut bezeg se je odprl in sem mal cvetove preštele, pa sem jih tut lih prou naštela, da bi lahko eno mešungo bezgovega sirupa nardila, tk, da se čez dve uri, ko bo sonce lih prou močno zaženem veselo v nabiranje…hahahaha…..

jst še nikol nisem delala bezgovega sirupa, sem ga pa pila…..hahahaha….tk, da mi je znanka dala naslednji recept : 25 cvetov v 3 litre vode namočimo za 24 ur…čez gazo odcedimo in dodamo 3 kg sladkorja ( sladkorja bom dala manj), 60 gramov cintronske kisline in mešamo na rahlem ognju, da se sladkor stopi….ko pride do vrelišča odstavimo in natočimo v čiste steklenice….to je kuker original recept, zdej, če je kdo bezgov sirup delal po kakšnem drugem receptu, bom vesela, če kej znebulizira…..me pa tut zanima, če kdo ve, ali lahko dam limone namesto citronske kisline in koliko naj bo teh limon…..mal sem premišljevala, da bi dala recimo polovico citronske kisline in dodatno še ene 6 limon….ne vem….če ima kdo kakšno idejo, nej jo prijavi…..sicer bom pa itak bezgov sirup delala več mešung zaporedoma, tk, da se bom iz prve že nekaj naučila in potem druga in tako dalje…..hahahaha….sta se zadnjič frenda pri meni oglasila na obisku in sta mi eno šteko cukra prpelala kuker darilo in se režala…..hahahaha…hvala in bravo, sem rekla, tkole boste pa ziher kakšen liter al pa dva čez cajt domov nesla, pa še kolekcijo čajčkov bosta dobila….hahahaha….jst mam tut bezgov čaj rada, se mi zdi prou osvežujoč, posebno, če dodam mal melise, ki mi pa tut raztura na vrtu….hvala, hvala mati zemlja in oče sonce….hahahahaha….

zdej grem pa še mal na vrt, mam še zeleno za poflancat, pa tut za čebulo mam še mal placa, tk, da veselo na delo…..hahahaha….zdej guni, ki se ukvarjajo s čudežnimi tehnikami za željeno realnost, guni se po vsej verjetnosti samo prestavijo v realnost, kjer jim na vrtu vse čudežno raste, brez, da bi jim bilo potrebno delati….hahahaha….nisem nč fouš, vsak po svoje….hahahaha…..men moja tehnika dela na vrtu čist paše, pa še dnevno se naučim kar velik novega…hahahahaha…..tk,da bilo kuda, z veseljem se učim svuda….hahahaha…..pa ne samo teorije….hahahahaha….hahahaha…..seveda je pa tut teorija pomembna….hahahahaha….ampak teorija, brez prakse je še vedno samo teorija….hahahaha…

vesele pozdravčke iz sončnih dolenjskih goric iz točno 333 metrov nadmorske višine….hahahaha…tuki živimo čist v željeni realnosti in smo nadskonektani z vsemi inteligencami v sebi in zunaj sebe….hahahahaha…pač norc, kt norc je skonektani norc….hahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš