Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halohahaha….

hahahhaha…Strelka, ti si res taprava modelkaClap……hahahaha…..ko ti začneš rolat muzko….začnemo usi pjevati…..hahahahaha…..jp, res si en prjazen člouk, pa tut dober filing maš za djThumbs Up-eja…..hahahaha……..

matr, zgleda, da se gremo spet špijonažo na forumu….hahahaha…sej juter je itak taprava lunca, pa je cajt za dober film v stilu 007…..hahahaha……..bravo Avatar ti si tut en fajn kaliber…..hahahahaha……use se snema pravi naš Avatar….hahahaha….se mi je kar oddahnilo, ker me veliki brat skoz kontrolira….hahahaha……hahahaha….tko se mi sploh ni treba več obremenjevati kdaj sem prdnila al pa nisem….hahahaha…..pač lohka prdim kuker čem in kadar čem, itak se use snema……hahahaha…….pa Tadej tut prau, da se lohka režim kuker čem in kadar čem……hvala, hvala…….matr, da se mi želje sproti izpolnujejo….hahahahaha…..sej se počutm kt u devetih nebesih…..preprosto božanskoBig smile…..hahahahaha…..

za dons se bom kar poslovila in sicer v stilu Jamesa Bonda……with love from Dolenjska…..zdej grem pa spet mal knjigo (psi) brat…hahahaha….pri kateri pa dobim asociacijo na 007 v stilu….diamanti so večni……hahahahahaha……..hahahahaha…….

slišmoWacko

Lepo je če deliš