Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halohahahahaha….
kolk pa lep ponedeljek ane….hahahaha…danes je bil dan za cvet, pa sem mal rožce presajala in sadila…..matr, se mi zdi, da sem skor vsa semena rožc pokupla, kar so jih imel v trgovini, različnih vrst….hahahaha….jst sejem in sejem in zalivam in zalivam in presajam in presajam….hahahahaha…..sem zgleda fulll gredic in gnezd naredila, pa jih bom zdej izpopolnila z rastlinjem…..juhuhuhuhuhuhu…..se mi zdi, da imam res začetniško srečo, kuker mi vse, kar sem posejala močno bode iz zemlje…..jst pa letam okol z načrtom v roki, kjer imam napisano, kaj je kje posejano in valjda za nekaj rastlin sploh ne vem več kaj je, ker sem si pozabila napisat….hahahaha……tole moje vrtičkovanje je skoz bolj zanimivo….hahahahaha….pojma nimam….hahahaha…..ampak mi pa fulll znese in ratuje…tut brez pojma….hahahaha….kuker bo pojem pršu mal kasneje…..hahahaha…..raste pa vse…..hahahaha…lave you zemeljca….love you sonce….love you people….hahahaha….pa seveda love you zelenjavca in rožce…..hahahahaha…
sem mal posrfala po forumu in se narežala…..hahahaha…..dons je zdravje pač biznis….pa bolezen tut….hahahaha…..tk, da bilo kuda biznis se dela svuda….hahahaha…..čim več bolnikov narest in čim bolj prestrašit ljudi, pa bo biznis in za uradno medicino in farmaciijo, pa seveda tut za alternativno…..hahahaha…..oboji pa ponujajo svoje tehnike za ozdravitev….tak je…..hahahaha….men osebno so tehnike čist pri srcu….recimo tehnika vožnje z avtomobillom, pa tehnika plavanja, hoje, dihanja….hahahahaha…….js naprimer rada plešem, zmeraj sem rada plesala in si velikokrat odplešem in odpojem….hahahaha…zadnijč me je strelka mal sprovocirala s svojo zgodbo hoje v hrib….tuki namreč, kjer prebivam ni nekaj blazno strmih hribov, ampak še vedno pa je mal hribčkov, sicer bolj položnih ali ipak….pa sem se mal zamislila, kako bi jst svoj telo še mal iz rutine spravila z nekim izivom in evo sem si namislila….hahahaha…in sicer bom vsak dan laufala proti večeru ne več po ravnem, ampak v hrib, pa, da vidm tole mojo kondicijo….hahaha…..sej še nisem začela, zdej sem si sam namislila….hahahahaha…..pa fulll mam dobro opravičilo za danes, da ne grem laufat…hahahaha…in sicer mi je včeraj spodrsnilo in sem si mal stopalo pri prstih presekala, sem bla bosa…hahahaha….tk, da vsaj tri dni še ne morem laufat…..uf…uf….sem se kar oddahnila….hahahaha…..ampak jst sem trmasta in bom tut laufala v hrib, ker me res zanima tale moja kondicija….hahahahaha…..pa zmeri kar mal uživam, če zmeštram svojo rutino…..kuker bilo kuda, rutino z užitkom jebem svuda…..hahahahaha….norc, kt norc…hahahaha….
kuker sem že rekla, je dons dan za cvet….bodimo v cvetju…..flower-power…hahahaha..
slišmo