Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
se že čist voha pomlad ane ?……povsod zvončki, trobentice,mačice, podlesk, pa pri nas so že ciklame vidne, prav neverjetno kako je začelo vse brsteti…..živeti…..tudi ljudje so prišli na vrtove…..koplejo….štihajo……po obrazih se jim vidi, da jim paše delo z zemljo……res je vse zaživelo…
Sej zima pomeni počivanje, dnevi so krajši, narava počiva….pozimi je čas za ….premišljevanje o preteklem letu, …rekapitulacija…..pri taki rekapitulaciji, ali samopsihoanalizi je človek v bistvu v neaktivnosti presneto aktiven……
Mi že tisočletja živimo v energiji jaz tebi – ti meni……..hahaha……samo, da je to v zadnjih stoletjih čist preveč našponano…….posebno zdaj……se mi zdi, da je prišlo res že čist v explozivno točko, tako, da mislim, da kar ima za počiti, naj kar poči……kva pa čmo…..in tole naše bolečinsko jedro, ki ga večina med vami zavestno napada z raznoraznimi tehnikami….branjem knjig…..delavnicami……tole naše bolečinsko jedro mora pač počiti…..bum….bum…..hahahaha……da vsak zase zagleda svojo lepoto….brez primerjav…… in začne seveda še bolj zavestno soustvarjati, živeti, v skladu z energijo valovanja vesolja v naravnih ciklusih……brez strahu, kajti strah je za mene miselni konstrukt, ki si ga zgradimo zaradi nekega dogodka v našem otroštvu, ki pa sploh nima v bistvu večjega pomena, kakor ta, da smo takrat pač skasirali energijo strahu zavestno s telesom skozi čustva in v povezavi z mislimi o nas in svetu, ki nas obkroža…. Tako, da vsak ima svoj dogodek, ki pa v bistvu res ni vsebinsko tolk pomemben, ga ni potrebno posebno iskati v svoji preteklosti, razen, če koga pač izrecno zanima…..ta….ga bo že najdu…..vedno lahko najdemo v naši preteklosti vse, kar nas zanima…..samo moramo si dovolj želeti zaradi nas samih, naših transformacij……in ne smemo….biti odvisni od cilja, se pravi, da se ne obremenjujemo, kdaj in kako bi radi našli dogodek………
Recimo….v tej energiji jaz tebi- ti meni….hahaha….se zlo radi pritožujemo…..ni problema……hahaha…..se pritoževati…..hahahaha….kajti zmaterializiran ego ceni včasih sebe preveč, včasih pa se umakne v svojo užaljenost…..hahahaha, jest sem bila v preteklosti ravno tukaj carica, al sem se nadcenila in se naduvala, al sem bila pa užaljena….hahahahaha……mislim, da smo si podobni ….hahahaha…tako, da pritoževanja so stalnica energije jaz tebi – ti meni, gre pač enostavno za primerjanje….
Kaj recimo narest, ko opazimo svoje avtomatično pritoževanje..?…..jaz mislim…., da je najbolje….ne takoj reagirat….samo opazovati svojo avtomatiko v mislih…..kakor, da se opazujete…se umaknete vase….in se samo poslušate….sprejemate….kar slišite…….in se zavedate čisto zavestno, da vi niste ta glas, ampak tisti, ki ta glas posluša…….probajte se zasledovati……in probajte se samo poslušati…..nč jeze…..samo poslušajte se…..kajti sčasoma se boste sigurno začeli zavedati, da vi niste ta glas…ta glas je konstrukcija vašega zmaterializiranega egota……to je recimo tudi ena taka pot do bolečinskega jedra……
Poglejte…….jaz gledam takole…..v pritoževanju je v bistvu naš vedenjski vzorec, ki ga izražamo skozi naš Ego, v trenutku, ko se zavemo Ega, to ni več Ego, ampak le star pogojeni vzorec….hahahaha….in, ko je prepoznan…..hahahaha…sprejet brez obtoževanj…….lahko po domače rečeno živi še nekaj časa, ampak vsakič, ko je prepoznan izgubi del energije …..in sčasoma izgubi svojo energetsko moč, ki vleče človeka v nižje frekvence…..
Tako po domače povedano, če mi širimo zavest o samemu sebi , se po drugi strani rešujemo našega zmaterializiranega pogojenega egota, ga pucamo, dematerializiramo, ker pač zavest in zmaterializiran pogojeni ego skupaj resnično ne moreta obstajati…….hahahaha….
slišmo