Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br juter,
matr Strelka, ti me pa znaš nakrohotat…..hahahahaha…….
Vsak človek, ki živi, tudi deluje…..ne more bit drugače…..hahahahaha…….dobro-slabo…..to je samo igra našega pogojenega uma, evolucija pač…..hahahahahaha,,,,,,,kar je za enega dobro ni nujno, da je tudi za drugega in obratno….hahahahhaaha…..
Probleme reši lahko samo človek sam, seveda, če se je odločil…….lahko si pomaga s kakšno tehniko, ki jih je seveda dosti na razpolago…….vendar pa mislim, da je pri vsaki tehniki potrebno vključiti odkritosrčnost in resniceljubnost do sebe, drgač je za moje pojme tut tehnika brez veze…….hahahahaha…..
Kar se pa tiće zdravljenja…..hahahahaha…….hahahahaha……..vsak človek lahko zdravi in pozdravi le samega sebe, seveda, če se je za to odloču……..hahahahaha…….meni še misel ne pride, da bi koga zdravila……hahahahaha…….tolk visok pa moj ego ne seže……..hahahahaha…….odločitev vsakega posameznika je pomembna…….hahahahaha…
Racionalni um je da best za organiziranje življenja, popis stvari…….ne pa za organiziranje notranje ali božanske resnice……..jst verjamem, da vsak človek lahko spremeni svojo “usodo”, ker drugače sploh ne bi imelo smisla, da bi samo stopali po vnaprej določeni poti, potem tudi izkušnje, ki jih doživljamo in nas oblikujejo v to kar smo..npr. ljubezen, žalost, ljubosumnost, veselje, spreminjanje….blabla, ne bi bile pomembne…..hahhahahaha…..vendar pa so izkušnje posameznika tanajbolj pomembne za vsakega……..hahahahaha….in razumevanje sebe, je vir življenske radosti……hahahahaha….
Itak sem en norc …….pol je pa tut čist vseeno al sem amaterski norc…..hahahaha…..al pa še kakšen drgačen…..pridevnikov je en kup…….hahahahaha…….jp, to je moja egojeba…….hahahahha…..a zabava……….itak……hahahahahaha…..jst sem igra……hahahahaha…….jst ne igram, ampak sem
……hahahahahahaha……hahahahahaha……..
slišmo