Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zofija
Član

Ejga, one for all, and all for one! Rezina, bi sigurno rekla……, naprej zastave slave naprej junaška kri……..hurej……pa, da ne pozabimo na …….hahahhahahahahahaha……..hahaha…….in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo….hahahahahahaha……..

Strelka obožujem zgodbice, sploh pa takele ( kratko, jedernato, and straight to the point……i like it)……hvala, da si jo napisala………je padla na plodna tla….

Ejga Avatar, si me spet nasmejalLOL. Ti morem priznati, da si me razgalil do nazga…….bereš me kot odprto knjigo hahahahahaha……….vidim, da tudi tebi pomagajo vse te knjige, ki jih čitašLOL……………

Ejga Avatar, z ozirom na to, da sem razgaljena, kot obrita kura…….., bi te pa povprašala, če imaš slučajno kaki nasvet za jokajočo oz. slovenci bi rekli, ta uscana zofka, ali nekaj podobnega, se mi zdi? Da mi bo lažje v življenju, predvsem pa, da me bo Tadej začel že resno jemati, ker očitno je on kriv, da jokam tleCry……….Js bi te res prosila, če bi se potrudil z kakim originalnim nasvetom za obogo zofko, ki jo ne jemljejo resno……smrk…..smrk………..

Lepo je če deliš