Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha………

evo, jst sem mal srfala po internetu in si prebirala simboliko cvetjaFlower…sem se narežala k sneta skira…hahahaha…..res čudovita simbolika…zanimala me je tut simbolika drevesa vrbe…namreč vrba je eno drevo, ki me tut non-stop spremlja…hahahaha….sem ga zadnja leta nosila iz enga svojga bivališča v drugega…hahahaha…tut tukaj sem si prinela eno vrbo v loncu, pa sem jo hčerki dala…no, pa sem čez par dni spet dobila od frenda novo…tk, da tale vrba je eno tako moje drevo, ki ga kuker zgleda mal obožujem…hahahaha…hahahahaha…in seveda sem prišla spet do Epa o Gilgamešu…hahahaha….hahahah….hahahaha….

Sej tole knjigo (psi) sem posodila hčerki, ampak v moji glavi se še vedno dogaja…knjiga me še vedno bere…hahahaha…večkrat res ne vem kva je zdej res al pa ne, mater, se mi je cele tri dni dogajal film v stilu Jamesa Bonda v moji glavi…hahahaha…res sem se narežala…vsa tale moja števila, ki me sledijo v lajfu so se mi pobrkala v glavi in padla na svoja mesta al pa ne…hahahaha….pa še vsa sombolika cvetja in dreves, pa spet živali, ki sem jih v dolečenem času srečala…hahahaha….jst nisem več vedla, kva je zdej resnica al pa ne…hahahaha…sem se pa neizmerno zabavala ob jasnini svojega uma…hahahaha…pa sem si rekla, ejga stara, tole pa niso več nebuloze, ampak je že cela DEBILANA…hahahahaha…..a kva je zdej debilana…hja, to je višje stanje nebuloz…hahahahaha….in debilane pač niso za objavo….hahahaha…ker, če bi te debilane objavila, bi mi mogoče še kdo od vas bralcev marbit zrihtu napotnico za psihiatrijo…hahahaha…hahahaha…kar bi bla čista zguba cajta, ker bi po vsej verjetnosti psihiatri sami začeli malcati tabletke, čim bi poslušali tole mojo debilano…hahahaha…..škoda psihiatrov, ker imajo pač ogromno znanja, ki bi pa verjetno pri meni kapituliralo…hahahaha….no, ja, marbit bi jih pa dobro narežala in bi se sprostili…hahahaha…ma, ja, pol pa spet tvegam, da bi me tam obdržali zaradi mojega smeha, ker bi se ga mogoče navlekli in bi se potem mogla ukvarjat z njihovo zasvojenostjo s smehom….hahahaha…..hahahhaha….bilo kuda debilana je nadgradnja nebuloz svuda…hahahahaha…kva čem rečt…sem norc in znansvenik nebulizma, nisem pa vedla, da ima nebulizem kuker višji nivo, čeprou bi mi to nekako moglo biti jasno…če je povsod višji nivo, je pa tut v nebulozah, kuker moda, pa te stvari,…hahahaha…hahahaha…ma, ja jst zgleda čist preveč preprosto s svojo kmečko pametjo mislim…hahahaha…sej, če jst nebi tko mislila, sploh nebi prišla do odkritja nebuloz in potemtakem tudi nebi prišla do višjega nivoja, ki se imenuje debilana…tk, da je use za neki dobroApprove…hahahaha…hahahaha…

Drgač sem si pa v zadnjih dneh z veseljem prebrala tudi knjigo Bajke in povesti o Gorjancih od Janeza TrdineThumbs Up in sem uživala prou vsak moment, sem že čist pozabila na tegala našega Trdino, bravo Janez, ti si car…dober si tele bajke in povesti napisal, pa tut besede, ki jih uporabljaš in, ki nekako več ne sodijo v besedni zaklad kao ozaveščenih Slovencev, so mi da best, kuker domačeCool…hahahaha…tk, da evo jst mam dokazano debilano, ker sem si zdej še Jurčiča vun potegnila in to njegov historičen roman, kuker Rokovnjači…hahahaha…hahahaha…in se mi je knjiga odprla na osmem poglavju, ki se začne s kitico Byrona in, ko sem prebrala tole kitico, se mi je spet v mislih odvil dogodek iz osnovke, k sem prvič u lajfu prebrala tole kitico Byrona…hahahaha…jst sem bla čist očarana nad lepoto zloženih besedHeart…hahahahaha….pa jo bom kar prepisala………hahahahaha….

Ko sliši to, ne zgrudi se na tla,
strahota pred seboj je ni obšla.
Ko upala je še, bil čut mehak.
Ne upa več, zdaj duh je v njej krapak.
“Koga ljubiti nimam več, ne smem,
zakaj bi bala se zato, ne vem.”

ByronHeart

in tole so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…hahahaha…je pa možno, da kdo doživlja tudi višji nivo nebuloz…hahahaha…..nč bat…to so namreč debilane…hahahahaha…kar je pa spet čist uredu, sej se povsod zgovarjajo o višjih nivojih…hahahaha…..torej se lahko tut pri nebulozahGeek…hahahaha….hahahaha

slišmoWacko

Lepo je če deliš