Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer……
hahahaha……ani fajn……hahahaha……sej tale rekonekšen čist dela……hahahaha…….odkar je gor na forum padu, se je začelo bolj intenzivno dogajanje……hahahahaha…….torej je povezovanje uspelo………….hahahaha…….čeprou sm prebrala, da to pač ne pomeni, da bi se mi med seboj povezovali, ampak z višjo inteligenco, al pa Bogom…..pa te stvari…….hahahahaha……….pa smo se pol zgleda spet čist narobe povezali, smo pač zgleda razštelani……..pa so pol nekateri naši posti tut marbit mal razštelani….hahahaha……….hahahah……matr, še dober, da mamo administratorje, pa da nas mal organizirajo…….hahahaha………. pa seveda tele rekonekšen povezave……, pa v kero temo spadamo, pa kje in kdo ne zna brat, pa te stvari……..hahahaha……..hahahah……ta je huda……..hahahahaha…..ampak hvala, hvala….ni, da ni, da se vsak dan kej novga ne naučim….hahahahaha…..še dober, da se lahko učim od ljudi, ki so povezani…uf…uf…uf…….to je pol vsaj ziher….hmmmmm…..ali pa tudi ne…….hahahahaha……hahahahaha…….
Matr, sem šel dons zvedla, da jst ćist živim tale rekonekšen…..hahahaha…..evo, čista resnica…..hahhahaha………sem zvedla, da je zlo pomembno pri rekonekšnu določena številka in to 333……hahahaha…..sej zdej si lohka vsak misle, kar si hoče, eden, dolarje, drug everčke, tret krompir al pa pir……hahahahaha……..ampak evo, jst dejansko tukaj in sedaj živim na 333 m nadmorske višine…hahahahhaha…….in številko na bajtici imam 33, tk, da sm totalno povezana……hahahaha……in šele zdej sem dobila razumevanje za svoj norčevski lajf, se prau, da je pač številka kriva al pa odgovorna, za moje stanje norca…..hahahaha…no, ja po, drugi strani sem pa tut znansvenik nebulizma……hahahahaha…..in to direktno povezana na 333 m nadmorske višine…..hahahaha……….hahahahaha….hahahahahah
Sej, zdej, k vem, kolk je ta številka res pomembna…..hahahaha……se lohka jst tut odločm in rečem, da je to pač evo rekonekšen plac, lohka preverimo…..zmerimo…..evo dokaz…..hahahaha…….tuki je torej direktna povezava……hahahaha……..kere nebuloze…..hahahaha……tole je še za mene mal preveč……hahahaha…….no, ja nikol ni preveč, je pa včasih zadost….hahahaha……..
Fajn bodte, je lepa lunca zuni…..juhej juhej…..hahahaha……..pa ne pozabte……..hahahahaha…….
slišmo