Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

Ja , ja fajn bodi ..v svojem nebulizmuSmile tvojem razmišljanju.

Imam pa spet eno vprašanje..kako bi ti čist enmu preprostemu človeku nekaj povedala …ki ne ve kaj je zavest , ki ne ve kaj je galaktični čas …ki nima poojma kdo je tam en Slavinski al kaj že …pa zgoraj pa spodaj …
skratka čist ..en preprosti človek …ki ima težavo..ki pa je absolutno drugačna kot tvoja…
Naj začene tko knjige brat ,…gobe jest s tem res ne mislim jurčke , pa lisičke Big smile , pa psa si nabavit , pa s cvičkom nazdravljat …….no zraven pa še kakšenga Carlosa brat …Casteneda ..ki ti še bolj zmeša misli …da če človk ni ozemljen še bolj začne po luftu hodit …to pomeni ve tisoč in sto stavri ..pa jih ne zna ozemljit -beri realizirat.
Potem pa sprobat ..al je to to al ni…in če ni kaj pol …
jovo na novo ..al kako…
Al pa govorit in na vsa usta razglašat , da točno take probeleme sem imela jaz ..pa sem tko in tko naredila ..in sem zdaj taka velika faca …nonstop se režim kot da bi mi nekaj manjkalo …skratka popolen lajf…Big smile
Ker itak smo vsi kloni ..tko da rešitev je na dlani …
To govorim kerikirano ….

Sicer je pa tako …en preprost človek s temi rečmi sploh nima problema …ker preprosti človek dojema svet točno tak kakršen je …brez polepšavanja , pa gršanja …ker zna preprosto živet …
ker ena in ena je dva …ne tri al pa pet …da če koga udariš boli ….pač ..
pač ene zakonitosti veljajo ….čist fizikalne …no pa če še številke ne poznaš .. pa časa ..veš da se enkrat rodiš , da si dojenček , pa odrasteš ..jp in enkrat se tvoja zemeljska pot konča …
če govoriš o minljivosti je itak …začetek in enkrat konec…rojstvi in smrt.
večnost pa je večnost ..ni začetka in ni konca …pač je nič in nič je vse …Big smile

Brez vsega nakladnja …LOL..ker tud čist simpel človeku je jasno , da ima um in ma srce …pa to spet lih ni mišleno možgani , pa srček , ki poganja kri…

jp zdej pa se lepo imej ….Big smile…moje razmišlanje na tvoje…Smile

strelka2010-08-19 16:15:48

Lepo je če deliš