Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halohahahaha…
juhej, juhej stokilaši naprej…..hahahaha….matr janko, tale tvoja primerjava z bernardincem je men čist qul…mam sama pesjanarja blizu sto kil, no, ni lih bernardinc, je kavkaški ovčar….in edino pomanjkljivost, ki jo jst osebno vidim v stokilaškemu psu je, da ga ne morem lih spravit v torbico, še v cliotu morm tazadne zice položit, da lahko zaseda v avtu……hahahaha….ampak, jst mam rada pomanjkljivosti, ker drgač bi bil lajf že čist preveč kičast….hahahaha….živele pomanjkljivosti…..hahahaha….. sem sama skup zmetana iz fullll mač kuker pomanjkljivosti in se nočem nč povezovat z nekimi frekvencami, da bi jih odpravila…popolnost se najde skozi svojo nepopolnost, tk, da živela nepopolnost….hahahahaha…..
ejga, zmajeslovka, tista zgodbica, ki sem jo par postov nazaj napletla se je zgodila v spomladanskih mesecih hčerinim znancem, tk, da fora je zgleda živa….hahahaha….a ognjišče pravš….hahaha….jst sm tut mela rada indijančka….drgač me pa tuki k zdej živim nobeden, razen poštarja, ne najde…..ne krišnovci ne jehovci, ne fajmoštri, ne njuejđ duhovneži…hahahaha…..čim se kakšen, ki ni lih iz naše ulice približuje po makadamu, ga skoraj stokilaški pesjaner začne nadirat, tk, da se večina kar mal userje in jo ucvrejo od koder so pršli…..juhej, sej pravm, stokilaši su ta boljš, sam v torbico jih ne morm spravt…hahahaha…..
a kva men kej dogaja……hahahaha…..ejga klele jo trensiram po vrtu in seveda imam spet en kup idej o zasaditvi, tk, da ustvarjam….tut domač jabolčni kis sem nardila, no, ja bo spomladi narjen…. trenam ga v domačih kmečkih zadevah…pa semena pobiram in sušim in skladiščim…..tut z ameriškim slamnikom sem se spoznala in si bom drugo leto sama sadikice nardila…..matr, ameriški slamnik je ena čudovita roža trajnica….ene štiri leta star izgleda res mogočen zelen grm s prelepimi temno rdečimi, mal na roza cvetovi v šejpu recimo marjetice….tk, da ga bom vzela mal v preučevanje, kuker imam možnost, da si ga za čaj narežem in posušim, pa mal morm po internetu posrčat, da še kej zvem okoli, sem mislila tut tinkturo narest….no, bom vidla….če ima kdo že kej izkušenj z ameriškim slamnikom, nej kej nebulozne plis…..hahahaha…pa s sosedom sva se zmenila, da bova skupaj šnops kuhala…..juhej…..sej tole kuhanje šnopsa se ne bo dogajalo zdej, ampak tam enkrat januarja, k je lih tak lušten mesec za kuhanje, vsaj to se nama zdi….juhej…juhej…sva lih včeraj njegovga kozla oskrbela, kuker si je nogo neki poškodoval, pa mu je kri tekla, pa sva mu nogo uornk namazala z ognjičevim mazilom in zavezala s povojem……se kozu lih gon in smrdi k strela…..hahahaha….
sem si pa dons zjutraj po dolgem času pri kofetu forum prebrala, se narežala in se tut muske mal naposlušala, kuker mi je pač vleklo, tk, da na marjeticah ga dober trenate…..janko se bo zgleda kljub plombam v zobeh in šinam v nogi al roki podvrgu eksperimentu blablabla….pa kp faktor je zgleda spet na čudežih, tk, da so ljjudje, ki se ukvarjajo z vsemi temi faktorji in torzijskem polju v obliki čudežev,nedvomno veseli in že to je fajn za ljudi, da so veseli, pol pa tut, če zato, ker je kp poskoču al pa cena na borzi zlata al pa srebra…..hahahahaha…jst sem tut dnevno vesela, da živim……matr, je fletno…
ma, ja….jst tkole dojemam stvari…so odvisnosti, ki pa nedvomno vodijo sčasoma v obsedenosti…..hahahahaha…..recimo odvisnost od zunanjenga izgleda…..odvisnost od čistoče…..odvisnost od drog……odvisnost od alkohola….odvisnost od denarja…..odvisnost od iger na srečo….odvisnost od odnosa-ov…odvisnost od kao zdravega načina življenja…odvisnost od imeti prou….odvisnost od duhovnosti…..odvisnost od biti v središču pozornosti…..blablabla…..v bistvu ni nč narobe z zgoraj naštetimi stvarmi….naprimer, z denarjem ni nč narobe….. kuker jst dojemam je narobe samo, da večina ljudje delajo v prvi vrsti samo zaradi plačila in ne zaradi dela, se pravi, da je plačilo vrednota in ne delo…hmmmmm…..plačilo je samo logična posledica…..ma, ja spet mal nakladam, tk, da bom kar nehala
vsem nam želim prijetne dneve in veliko veselja, smeha….
slišmo