Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

zdele lih kavico pijem…..sej ponavadi greva s pesjanarjem v takem cajtu že mal naokoli, kuker u gmajno, pa te svtari al pa do Krke…….hahahah…..sam, dons je pa megla tut tuki gor pr men, tk, da bova mal počakala, da se dvigne…..hahahaha….a kdo, da se dvigne…….hahahahaha……sej nč dol ne visi ane……hahahahaha……ali pa tudi…….hahahahaha…no, ja megla že ne mora viset, lohk pa marbit lebdi, se marbit boljš sliš………hahahaha…..men pa itak lohk visi kamorkoli…..hahahahaha…….sploh ni pomembno…..glavno, da visi……hahahahaha……ali pa tudi ne….hahahahaha….kakorkoli…….hahahahaha….

Hja, tale egomanija je kul ane……kdo sem, od kod prihajam, kam grem……hahahaha……hahahaha……jst grem dons po vsej verjetnosti po drva…..hahahahaha…….sej veste bukova drva za kurt v mojem gašperčku…….hahahahaha……….pa neki moram še v trgovino skočt, pa k mesarju, mi je v skrinji že zmanjkal paketkov za pesjanarja…..pa tud tale mačor Metalc, ki pomaga pesjanarju praznit vsebino skrinje….hahahahaha….. je bil že zjutri pred vrati, tk, da sem mu hiter dala mal meska……hahahaha…..aja, sej, zdej sem mal v dilemi……hahahahaha…..men se zdi, da tole ni Metalc….njet……hahahahaha……ampak Metalka….hahahahahaha…matr, sem ekspert za mačke, ane…….hahahahaha……ampak, spet nisem čist sigurna, a je Metalc, a je Metalka……hahahahaha……sej v končni fazi je čist vseeno…….hahahahaha…….ima pa tale Metalc al pa Metalka sinjemodre oči, kar pa res še nisem vidla pr mačku……sej vedla sem, da imajo eni mački pač sinjemodre oči, ampak vidla pa še nikoli…….hahahaha…..hahahahaha…..matr, kva use člouk ne doživi…..hahahahaha….

Pa sem se učeri neki na klepetalnici pogovarjala z Avatarjem……hahahahaha……in je Avatar pač izjavu, da pač rad liže…….hahahahaha……sej, jst pa firbčna, k svina….pa kuj sprašujem po tehniki…..hahahahaha………sem mislila, da ima pač kakšno posebno tehniko lizanja, recimo sladoleda……hahahahaha………hahahahaha…….ampak njet, me sploh ni več jebu, kuker, da zdej noče nč povedat o svoji tehniki al kva……….hahahahaha…..sej, mogoče jo bo pa patentiral……hahahahaha…..sej, to pa lahko razumem ane……če jo bo pa patentiral, pol pa res boljš, da je ne razlaga……hahahahaha…..hahahahaha…………sej, zdej si pa jst lahko samo mislem, kakšna je ta njegova tehnika lizanja…….hahahahahaha……evo, če uklopm mal domišljijo in pelem misel naprej, bi rekla, da je tanartaboljš, da liže iz praznine……..hahahahahaha……hahahahahaha……hmmmm, sam pol smo pa tut prebrali, da ti v stanju praznine čist komod dol visi………hahahahaha……hahahahaha…..a, da to pa ni uredu, če ti dol visi…….hahahahaha……..men se zdi čist kul…….sej vendar človek liže sladoled naprimer in je torej čist pozorn v lizanju sladoleda……se pravi tukaj in zdaj in lizanje sladoleda……hahahahaha…..in pri dogajanju lizanja je pa res čist vseeno kam kakšenmu zdej kaj visi, ane……..hahaahahaha…….hahahahaha…….lizanje je lizanje in to z vso pozornostjo, z obiljem prisnih občutkov radosti, sreče…….hahahahaha…….hahahahahaha………..hahahaha….ma, ja norc, kt norc…..hahahahaha…..hahahahaha……pol sm pa zjutraj prebrala na klepetalnici, da je Avatarja pač učeri zvečer obiskal Jiddu…….hahahahaha……sej, marbit mu je pa Jiddu razložu tole okrog lizanja, kuker sladoleda……hahahahahaha………kuker iz praznine……hahahahaha……pol pa tut, če mu visi, gor al pa dol, sploh ni pomembno………hahahahahaha……….gre se za tukaj in zdaj…..in, če se tukaj in zdaj dogaja pač lizanje sladoleda, je tanartaboljš, da se človek posveti lizanju sladoleda in to z vso pozornostjo in naredi vse kar je v njegovi moči, da je dogajanje lizanje sladoleda da best izvedeno, ne samo tehnički, tudi z vsemi občutki obilja zraven…….hahahahahaha…….hahahahaha…….kompletno recimo tri v enem…..hahahahaha…..kuker fizika, čustva, misli, so usklajene z dejanjem…….hahahahaha…..hahahaha…..torej ga sloh ne briga, kam mu visi, ker, če ga briga, kam mu zdej visi, pol ni popolnoma v dejanju lizanja, ampak se ukvarja, kam mu visi……..hahahahahaha……..in to ni več tri v enem in ni več skladno z dogajanjem, ampak ga pri dogajnju lizanja sladoleda pač skrbi…….hmmmmm……..pač skrbi so nizke frekvence…….hahahahaha……..skrbi izvirajo iz straha……torej dogajanje lizanja ne more biti več v domeni visokih frekvenc……..hahahahaha………hahahahaha……se pravi, dragi naš Avatar, sej, marbit ti je že Jiddu učeri zvečer razložu, da je tanartaboljš lizanje sladoleda…..hahahahaha…….iz use praznine……kuker tukaj in sedaj in z vso pozornostjo, s polno svojo življensko energijo
in z vsemi obiljem občutkov, sicer pa informacije al pa razlaga, je le pot, cilj je vedenje……..hahahahaha……..hahahahaha……….hahahahahaha…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahahahaha…….hvala, hvala…….hahahahahahahaha…….

slišmoFlower

Lepo je če deliš