Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

hahahaha…..janko, a rezinca prauš……sem se čist stopila, tk, da sm se pol še celo uro z lužo okol sebe ukvarjala…..hahahaha….

janko, zgleda, da nis v državni lasti, drgač bi te država preprosto dokapitalizirala al pa bi te evropa reševala….no, ja vsaj to je zdej moda, al sem pa jst spet čist vse po svoje razumela….hahahaha….maš pa resnično celo galaksijo do fukovcev na razpolago, to je pa tut en kup enga prostora za štop…..juhej….

sej, pr prjavi, da vidva s strelko obvladata vsak svoj dialetkt japonščine, sm padla v tako krohotanje, pardon smejalno meditacijo, da mi je glavna dihalna mišica delala kt pr norcih…..hvala, hvala, dragi Janko, to so pa že vrhunske nebuloze….hahahaha…..sagurno se dobimo na žuru v prekmurju v fukovcu, sej bomo marbit prej flajerje natiskal….pa seveda bo športna prireditev v metanju palic sam sebi in jih hodit iskati in to prou veselo…..mi je na misel prišlo, da je beseda “kanon” izpeljana iz grškega izraza za palico, pomeni pa tudi “pravilo”…..hahahaha…..kuker v smislu pravila so vbijali v glavo s palico….in mislim, da je tale tvoja tehnika metanje palce na roke sam sebi ena boljših športnih disciplin, ki posega na vsa področja človekovega lajfa, tk, da bi jo predlagala tut za duhovno tehniko, pa še razmiga se člouk…….hahahahaha…..

pozdravčki.si

slišmoWacko

Lepo je če deliš