Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hja, tale moj djotis….hahaha….ta mi je dal tinte pit….hahaha….pa se spolnem tud, da mi je en frend pred petnajstimi leti naredu en zahodni horoskop, k je dubu program na racunalniku….in me seveda klice….da, ja, da ma program za horoskope, pa naj mu dan rojstne podatke, da mi nardi karto….evo jest dam…moje podatke….ni blo vsega deset minut, k me klice nazaj, naj se enkrat preverim tocno uro rojstva, k sem se ziher zmotila, jest se enkrat preverim….in evo….nisem se zmotila….pa prau moj frend, da sorci stara moja, ampak, da sem pac rojena v zlo cudnem casu….in, da mam zato non-stop probleme z okolico…..hahaha…..in jest se seveda spolnim tega moja frenda, k pridem domu iz mojga taprvega djotisa…evo…sem si rekla…in tale gospa Senka tud prau pr djotisu, da je moja ura cudna….tk, da sem bla kar mal pretresena…..pa sem sla spet brat Marjanovo razlago djotisa v Integralni biorgonomiji…..pa se dons mi je njegova razlaga te staro vedske indijske astrologije najboljsa, Marjan prau:
“””Djotis pomeni ustvarjanje svetlobe ali enostavno svetloba sama. Svetloba osvetljuje naso pot in, ko je pot osvetljena, je nase potovanje poenostavljeno. Lazje prepoznamo prednosti in seveda tudi morebitne nevarnosti. Izognemo se preprekam in si tako poamagamo uresniciti nase zelje. Svetloba pa ima carobno moc, saj odganja temo…..Vendar pa djotis ni golo predvidevanje prihodnjih dogodkov. Ce bi k njemu pristopili na ta nacin, bi zgresili njegov temeljni namen – spremembe nas samih. Osnovni moto djotisa je : spoznajte svojo preteklost, spremenite svojo sedanjost in izberite svojo pridodnost. Te besede govorijo same zase, saj je razlika med predvidevanjem in spreminjanjem oziroma izbiranjem vec kot ocitna. Nasa pretekla dejannja dolocajo naso sedanjost in ravno tako nasa sedanja dejanja dolocajo naso prihodnost. Vsak izmed nas ima svojo karmo ali svojo usodo, ki smo jo prenesli iz nase prejsnje eksistence ali inkarnacije. Slucaja ni. Obstaja samo nevednost oz.nepoznavanje pravih vzrokov, ki kot nevidna mreza tkejo situacije v nasem zivljenju. Djotis se obraca k posamezniku kot edinemu in neponovljivemu. Z njegovo pomocjo naredimo natalno karto posameznikovega rojstnega trenutka…””””
Pa Marjan razlaga naprej :”””Natalna karta je slika neba v trenutku clovekovega rojstva. Kot vemo, smo posamezniki med seboj soodvisno povezani s svetom. Kakrsen je mikrokozmus, taksen je tudi makrokozmus. Kakrsen je individualni um, taksen je koozmicni um. Kakrsno je individualno telo, taksno je kozmicno telo. Na tak nacin se splosna kozmicna nacela odrazajo v nasih zivljenjih. Materialni odraz teh nacel so planeti, ki jih uporabljamo za pripravo natalne karte. Za lazje razumevanje zivljenja si predstavljajte, da imamo svoj bancni racun na vsakem podrocju zivljenja. En racun imamo za zdravje, drugega za izobrazbo, tretjega za druzino, cetrtega za partnerje in tako naprej….Stanje na racunu je lahko pozitivno, lahko smo v limitu ali pa smo limit ze celo prekoracili. Vesolje ima izdelan natancen bancni sistem, ki omogoca dusam na njihovih potovanjih uzivanje sadov njihovih preteklih dejanj. Zato skrbi osnovni zakon akcije in reakcije ali enostavno zakon karme. Vendar namen taksnega kozmicnega sistema ni kaznovanje, ampak duhovna rast. kajti le razumevanje subtilnih duhovnih zakonov vesolja nas lahko privede do prave izpolnitve, razumevanja, spostovanja, miru, ljubezni in trajne srece, ki si jo vsi tako zeli mo.””””
Tk, da….jaz sem gospo Senko pred slabimi stirimi leti dobro poslusala, predvsem sem se pa zapolnila njenega socutja do moje pac karme, pravi, da ta moja karma zgleda s preprostimi besedami takole : “enostavno moras bobu reči bob…¨¨…..hahahaha…., sej mi je rekla, da sem imela 2005 velik bum v lajfu….kva ne….sej sem bla u zaporu…..hahahaha…pardon…u priporu……hahahaaha….od koder….sem…..tud v prvo sicer z obsodbo ven prisla……kasneje…..hahaha….lansko leto…..hahaha…..se mi je pa drzava se clo opravicla…..hahaha…..in izplacala neki everckov za moje bivanje na gradu Ig…..hahaha…..kere hude…..sej podrobno bom se o vsemu pisala…..hahaha….je bla cela revolucija takrat na Igu….hahaha….
Gospa Senka mi je rekla, da bo govorila z mano odprto, ker ve, da sem mocna in, da nima smisla, da slepomisi….tk, da njeno opzorilo, da nimam vec velik casa…..hahaha…..sem vzela prekleto resno ….in seveda……hahaha…..sem se spravla v studij okultizma….kuker….kvaj zdej to ?????….to bom se vse pisala….hahaha….ampak, njeno trditev, da imam transformacije skozi odnose s frendi…..hja, to sem pa vzela nadresno….sej, to se mi je nekak v lajfu ponavljal…….vedno neka razocaranja v odnosu s frendi…..hahaha….moj bancni racun je bil kle ze cist presezen….v teh odnosih…..kle je blo z mano fejst narobe…….hahahaha…..z mojim odnosom do samega sebe…..hahahaha….kle so ze vse rdece lucke gorele…..hahahaha….
Tk, da tale moja ura rojstva, ali boljse receno natancen moment rojstva, se imenuje pac po domace ZLATI REZ…….hahahaha….in, kakor vemo je to Fibonaccijevo stevilo…in je razmerje, ki ga lahko ponazorimo z razdelitvijo daljice na dva neenaka dela tako, da je razmerje celotne dolzine daljice proti vecjemu, enako razmerju vecjega proti manjsemu. To razmerje je priblizno 1,618033………….hahahahah…..
Tk, da zlati rez je razmerje, ki se zelo pogosto ponavlja v naravi, da je misliti, da ne more biti vse to slucajno….hahahaha…….tako, da je narava polna matematicnih razmerij…..hahahaha…..pa glih jest sm rojena v tem razmerju…..k je matematka za mene kt spanska vas……hahahaha…kera kontradiktornost….hahahaha, zato pa je blo pr men cel zivljenje….ko sem mela red….sem hotla nered….ko pa sem bla sred nereda ….hahaha…..sem tezila….k redu…..hahaha….kere hude….
Po domac povedan, sem skontala, da moram pac pr seb….v seb…..najdet….to harmonijo -zlati rez…..pa da nimam vec velik casa….je rekla Senka……dobre tri leta…..hahahaha…..Senka …..hvala za odkrite besede….hvala……so pomagale…….love you….
slismo