Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hahahaha, ko sem dons prebrala tole moje keglanje od uceri, sm se zdele ziher spet rezala ene pol ure…hahaha spovnla sem se svojih sanj, za kaetre vem, da se ne bodo vec ponovile… in….ki sem jih prvic sanjala nekaj let po narejeni maturi na gimnaziji, sanjala sem jih vsaj enkrat letno, ko pa sem se zakopala v Marjanove in Tadejeve knjige, pa so se sanje zacele ponavljati skoraj vsak teden….vcasih vsako noc, jest sm bla cist zjebana….brezmocna…..Tadej in Marjan sta me po domac povedan jebala, joj, kaksne scene….bravo fanta…tako i treba….hahaha
Sanje so bile sledece, zacele so se zmeri tako, da sm cakakla na rezultate od mature, jest cakam….cakam…vcasih sem cakala v razredu, vcasih pred vrati sole…pa cakam, pa pride v razred al pa pred vrata sole clovek-vedno moski, brez obraza….in bere z lista imena, ki so pac naredila maturo in ko pride do mojga imena in priimka rece enostavno -padla-….jest v sanjah cist premocena dokazujem, da ne me jebat, da sem maturo nardila in, da mam spricevalo, pa pravi tip brez obraza, no, pa ga pakazi…evo, jest iscem..iscem…in ne najdem….se zbudim cist tresoca…vsa v znoju in ugotovim…jupiii…maturo imam, vse so le sanje….hahaha No, ko pa sem padla not u Mrjanove pa Tadejeve knjige, pa so se sanje zacele pogosteje ponavljati in tip je imel en casa Marjanov obraz neki casa Tadejev in obadva sta mi zmeri rekla -padla-….jest sm bla cist znervirana…nisem upala vec zaspat….najdla sem svoje maturitetno spricevalo in ga dala ob postlo, da ga v sanjah vzamem in dokazem….da imam maturo….hahaha kere hude….Marjan je bil tanajbolj krut, brez najmanjsega obcutka usmiljenja al pa socustvovanja ….s totalno resnim obrazom….brez kakrsnegalkoli obcutka nekega triumfa je vedno rekel mrtvo hladno –padla—, no, Tadej je bil mal bolj prjazen, se spolnem, da je Tadej se hotu neki pomagat, pa mi je non- stop postavlu eno in isto vprasanje : “”Ce odgovoris pravilno na naslednje vprasanje, si maturo nardila in vprasanje je bilo : Ali je zemlja okrogla ali ravna ????””Jaz sm se napenala, nekak sm vedla, da bi mogla odgovort okrogla, ampak jest sm zmeri rekla ravna…in evo…Tadej prav mrtvo hladno -padla-….hahaha…Sanje so postale se posebno nadlezne, ko sem zacela brati Tadejevo knjigo Iniciacija v hermetizem…hahahaha..jest jo nism sam brala, jest sm se tud sla vaje…hahahaha…kere hude sscene……..hahahaha………..

slismoParty

Lepo je če deliš