Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloooohahahahahaha……

hahahaha….draga Strelka prou imaš, ne zdej pretiravat s Francetom, da ne odkrijemo belih mišk……hahahaha……..se strinjam, da smo s Francetom imel Slovenci srečo, kolk jo je pa on imel, pa ne vem……ga nisem poznala…..hahahaha…….sam, jst sem večni romantični optimist……haahahaha…….pa mislim, da je na svetu ni nesreče, da nebi bilo v nji tudi kaj sreče……hahahahahaha……hahahahaha…….

pa sem miselna eno zarepat, k pač učasih repam v nebulozah……..hahahaha…..dons me taka moja pesniška daje…….hahahahaha……sej nimam zdej velikrat take popadke, buhvarij……hahahaha…..ampak, če jih pa mam, se jih pa tut ne otepam……jih spustim skoz, tko, kot Tadej prau, spustiš skoz, pa je…..hahahaha…….pa bom jst tut zdele spustila skoz….hahahaha….in sicer kar neki v sodelovanju z dohtarjem Prešernom…….hahahaha…….hahahaha…..na zdravjeBeer…..hahahaha……kuker u današnjem času….hahahaha…..in sicer v moji realnosti…….hahahahaha…….hahahaha……živela lista nebulista…..hahahahahaha……..hahahahaha……petokraka sa šest lista….hej…..to je značka nebulista…..hahahahaha…..hahaha……

Narcisek Borut zdaj naklada,
tam v parlamentu u Ljubljan,
mim se v avtu, ki ni lada,
pripelje sam plemeniti modrijan.

Prou z zanimanjem ga vpraša,
kaj pa delaš Borut zdaj,
Borut pa je ves zagledan
in pravi:” kurc te gleda za nazaj”

Kaj plemenitega kurc bo gledal,
reče naš modrijan,
bom naredu čira-čara
da bo parlament v pokoro djan…

Komaj misli te izreče,
v parlamentu miru več ni,
Borut brž do frendov teče,
glejte kaj rojaki delajo mi…

Ata Turk okoli skače
juhuhuhu, predsednik sem,
ko pa se mu tresejo hlače,
pa pravi “jst kao nič ne vem “……

hahahaha….in to so še vedno nebuloze, če vam ni kej jasno, se zavedajte, da vremena Slovencev bodo se zjasnila………hahahaha……drgač se pa posvetujte s svojim zdravnikom, farmacevtom, bioenergetikom, šamanom, zvezdami…..hahahaha…..predusem pa sami s seboj…..hahahaha……..moj moto je, da se sama s seboj še tanajprej zmenim…….hahahahahaha…..pa še čist zastonj je……hahahaha…..hahahaha….

ajde, fajn se mejmo, zdej grem pa mal kuhat……pa drva sekat……hahahaha……hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš