Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer,

hahahahaha…..no, pa je moja astralna- sralna druščina odpokala…….hahahahaha……smo rekel, da ni nikoli preveč sranja, ga je pa včasih zadost…….hahahahaha……….

Ampak vam pa moram poročat o temle našmu simpoziju, kjer smo res poglobljeno študirali, kdo se zdej dotika in to koga, seveda v very subtilnem smislu……..hahahaha…..smo ugotivili, da je subtilizem naslednja veda, ki je kao veoma pomembna pri današnjem duhovnem prebujanju……ker, v kolikor jo ne obvladaš, resnično neveš, ali se usta dotikajo kozarca ali se kozarec dotika ust……. nam žal, še vedno ni uspelo priti dovolj globoko, čeprav smo slišali, da je celo vulkan začel bruhati nekje v Evropi,….bruhuhu……juhuhu….. moji astralci so jo ucvrli ucvrli direktnga domu……hahahahaha…….sem podarila vsakmu eno mizo, da bojo lohk na drevesih poglobljeno naprej študirali subtilizem…….smo se pa zmenil za naslednji simpozij…….hahahaha……bojo naslednjič še kakšnega modela s seboj prpelal, so rekel, da žur je bil kul………….hahhahaha

Smo pa vseeno bili v tem razmeroma kratkem času zelo aktivni,tele moji frendi jogiji iz Indije, pa Karlitos z njegovo družbo, pa še neki jih je kao slučajno prišlo……hahahaha…..pa smo vrtel muzko……hahahaha…..zahodno pa te stvari….mal rockn rola, pa fanky, pa rave, pa heavy metal tud……..no pr heavy metalu se nam je pa vsem mal strgal………..matr me še zdele mal vrat boli, sem žagala kt nora……hahahahaha…… pa smo ugotovil, da je sicer muzka oredu, ampak smo dobil pa idejo, da bi pa mi svoj ansambel ustanovil……hahahaha……….hja, sej vem, kere hude nebuloze……..ampak, kva pa čem……moram vse po resnici poročat………no, pa se mi vsi mal zameditiramo……..in evo fulllll idej na plano, pa jih mi mal sestavmo…..smo bili hitri, sklepčni………..postavili logistiko…….hahaha….in ustanovili ansambel…….z imenom ::::::::

ansambel HEAVY MENTAL FROM THE ASTRAL……….hahahahahahaha……

Nardil smo že taprvi komad, žal samo refren, ampak tud to je nekaj……tk, da mojster Krija joge Lahiri Mahasaya from Indija se je prov lepo v heavy mentalu drl…… oziroma zapel s svojim šarmantnim globokim glasom :::: tam kjer breze cveto, tam, kjer ptički pojo, pri moji dragi…..spet smo nagi……..::::::
njegova žena je pa takoj za njim zapela s svojim čistim altom :::::: z brezpogojno ljubeznijo grem na kolena, ker nisem baba lena……:::::::

hahahahaha……tk, da mi smo se uuuuoooorrrnnnnkkkkkkk zabaval in smo ta komad posvetili vsem komplementarnim parnerjem……..hahahahahahhahaha……..
Drgač so me pa postavil za menedžerja, ker kao, da bi majce tiskal, pa koncerte delal….sam za to pa rabmo mal več časa……bogu hvala za tale naš linearni čas…….hahahaha

Zdej se moram pa mal spočit, se mi res marbit mal pozna telih mojih dobrih pol stoletja…….hahahahaha…..al sem pa mal iz vaje padla……hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš