Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Brezo wrote:
Hm, kakšnim strokovnjakom…to kar se učijo po zdravstvenih šolah kao terapevti… kakšne podpore od bližnjih… je treba malo več znanja…duhovnega znanja…
Tega 20 let nazaj ni bilo….mami je uporabila tisto, kar je bilo takrat na razpolago….poleg vsega je bil očka oficir JLA…vse so vedeli…kdaj greš srat, scat, kozlat….tudi vojska mu je nudila vrsto oblik pomoči…pa ga ni zanimalo…vsi so bli prasci, banda, ki mu je želela slabo…
Še danes očka meni samo slabo o alternativi…verjame v medicino ( sam je bil dohtar ) in samo medicina ve vse….verjame v tablete…in v pijačo….boh ne daj, da mu jaz začnem z svojimi teorijami…me pošlje v tri krasne
Brezo wrote: Treba bi se bilo lotit vzrokov- kaj nekoga napeljuje k
pijači, ne pa posledic- zlivanja pijače stran…
Vzroke smo poznali….samo ozavestit jih ni hotel…sprejet dejstvo, da je imel pač tak lajf in ni hotel pustit preteklosti za sabo…zamere…zlivanje pijače stran je bilo že zadnje dejanje, ko mami več ni vedela kaj storiti…
Kakorkoli, da ne bova preveč smetila Zlatemu rezu….pri nas je bilo pač tako….in dvomim, da so si primeri odvisnikov tako zelo različni….vsem je skupni imenovalec ta, da so sebični, egoisti, ker mislijo samo nase, kako so oni ubogi, se jim godi krivica in nasploh se je ves svet zarotil proti njim in zato je bolje, da so odvisni, ker edino to jim je rešitev….buhuhuhuhu…
Pošiljam ljubezen…..