Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha….

juhej, janko…..ejga, ejga, a ti marbit misliš, da mene skrbi, če se jst s čim ukvarjam, kuker z lužo okol meneWink…..hahahaha….njet, prou nč skrbanosti ne čutm…..hahahaha…..sploh pa živim na meji s suho krajino, tk, da je vsaka luža dobrodošlaApprove……tk, da znam te puško, kad si pištolj bila, zla vještica ili dobra vila……juhuhuhuhu…..

hja, janko, teli naši stari kmečki običaji so pač del nas……hahahaha…..mene tut zmeri zanima, če kdo trka na vrata, da kdo me je pa zdej najdu, mam enostavno ime, ki se od leve in od desne enako prebere in je bolj izi za zapomnit, pa me večkrat kakšen najde, no, vsaj v preteklosti je blo tko, zdej je res blaženi mir….hahahahaha…..sej, če pa zdele mal pomislim, so pa teli naši stari kmečki običaji prou fletni, kuker ličkanje koruze, pa kleklanje, pa te stvari…..pa če se mal zamislim, da kakšne običaje bodo pa naši vnuki povzeli po nas……mi je pa uletelo, da bodo mogoče tkole ob večerih sedeli skupaj, kuker familja in lepo kramljali, se smejali in preprosto sortirali smeti……hahahahaha….tk, da vsaka generacija zapušča za sabo kakšne običaje…..hahahahaha….

juhej strelka, upam, da je s tvojim želodcem že kej boljš….marbit bi kakšen brinovček pomagu, ampak to je pač alkohol, ki pa ni vedno nujno, da je škodljiv, je pač od človeka odvisno kako ga dogaja…..hahahaha….sej, če te res zanima kaj uporabljati pri komunikaciji s pijanim človekom, bi ti odgovorila, da zdravo kmečko pamet in ne iskat intelekta al pa intuicije in pol ugotavljat kva, da bi blo zdej dober, ker ti je že sikanje izhodišče, da ne sprejemaš pijanega človeka in, da v bistvu bolj trpiš, ker pijanih lih ne prebavljaš…..tk, da za moje pojme zdravo kmečko pamet, ki mogoče pravi, zakaj bi trpel, sej lahko rečem ne hvala in grem po svoje….hahahahaha…..lahko se pa čist komot tudi motim…..hahahaha….

hmmm, a če tebe kej boli, pol ne moreš bit več prijazna……hmmm…a pol to pomeni, da si ti prijazna na komando al pa imaš svoja pravila oziroma pogoje, kdaj si lahko prijazna in kdaj ne moreš bit ???? ne vem, sprašujem…..se mi zdi, da, če človek v svojem svetu misli, da mu je bolezen opravičilo, da je lahko drugačen, kuker v tvojem primeru po tvoje neprijazen, ker drugače je prijazen ?????…probaj bit vsaj do svojega želodca prijazna in ga ne sodit in se jezit na njega,da zakaj te pa zdaj spet boli in, če si do sebe prijazna, si tudi do drugih, no, ja vsaj to je moja kmečka logika, seveda se pa komot lahko tudi motim…..hmmmm…ma, ja jst sm itak en norc, pa še velik napak imam, pa verjetno sploh ne razumem situacije, pa tut nobenih podtalnih in nadtalnih ne iščem, pa seveda tut nobene nižje in višje zavesti…………..hahahaha….mam pa tale stil pisanja in pač pišem, dokler me ne bo šef ukinu, al pa bom sama nehala sodelovati….za zdaj me šef še pusti, pa tut sama se čist brez pogojev rada družim z vami in kar rada delam, si vzamem čas, tk, da z veseljem presrfam forum in se bogato narežim, pa večkrat spustim prou gunga kujštenga….uf….uf….uf… pa seveda kej pol napišem v tale foglovž, ki se mu reče nebuloze….. kako me pa kdorkoli od vas doživlja pa ni več v moji pristojnosti….hahahaha….vsak ima svoj svet in vsak si ustvari svojo sliko o drugem, tk, da je vsak zase odgovoren kaj misli in kaj čuti, kaj dogaja….hahahaha…..

pozdravčke iz natanko 333 metrov nadmorske višine…..guni, ki fletno ritke namakate v morju al pa ob kakšni čudoviti reki želim veselo namakanje……nam, k se pa namakamo doma v lavorju, pa tut želim, da nam riti veselo ploskajo…..sej, verjeten z ritjo ne morš lih ploskat, ampak se mi pa fajn sliš…. sem se tko fajn namočila, da mi je še rit veselo ploskala…..hahahaha…pa seveda ne pozabte na lokalne dilerje…..kuker v smislu, lako se sprema, kad nema šta nema…..hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš