Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br juterček……naša draga Strelka……hahahaha……in hvala, hvala…..tele pesmce že dolg časa nism slišala……..tralalalala…….res lušten evergreen…….hvala, hvala…….hahahaha……sem lih iz gmajne pršla….hahahaha….njet gobe….hahahaha……ampak sm pa nabrala nekaj kostanja…..njami……sm najdla dva drevesa…….hahahahaha….lih prou……hahahaha….ampak bom pa po vsej verjetnosti danes še enkrat mal zašpancirala u gmajno……hahahahaha…….ker na kostanj sem pa mal navlečena……hahahaha……pa si ga bom z veseljem še mal nabrala……hahahahaha……..

Ja in hvala, da se trudiš in tkole mal pomisliš name…….hahahahaha…….res ne bi bilo enako dogajanje foruma brez tebe……hahahaha……vsak od nas da v forum svojo energijo……delovanje…….in predvsem doživljanje foruma in forumašev je pač tista dinamika, ki je mogoče pomembna za vsakega od nas……hahahahaha……kako mi doživljamo prebrano…….kako mi doživljamo sebe, ko pišemo……..čustva-misli……..vsaka misel izhaja iz čustva…….hahahahaha……

Sončni pozdravček tebi, draga Strelka Big smile in seveda tut vsem ostalim želim prijeten sončni dan…..Heart

Lepo je če deliš