Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
matr Brezo, ti pa si model……hahahahaha…..kva je dober tale taduhovni link…….hahahaha……sam tole je pa čist hudo, sej mogoče si vi niste prebrali tist link o prireditvi v Bohinju……hja, sej plac pod skalco zlo dober poznam, sem kar nekaj let tam prodajala medico, pač štant, pa te zadeve, kuker, gospod a boste eno medico, pa prav on, ne gospa, pa pol jest rečem o.k., a boste marbit pol dve medici, k mate tko simpatično ženo zraven……hahahaha……in ponavadi jo je seveda spil,pa žena tud……..hahahaha…. sej, če je blo mogoče sem še balone uturila, pa še kakšen frend je uletu s kokicam, pa penco…….hahahaha…..no, ja tole zdej v Bohunju je sicer mal drgačen žur…..sej ne morem verjet……hahahahaha…….tole je res komedija……hahahahaha…..ob kresovih bodo plesali z venčki v laseh…….hahahahaha…….v belih oblačilih…..hahahahah……kuker druge barve verjeten ne pridejo v poštev, ker marbit energija ne more skoz druge barve nemoteno prehajat, kuker da so marbit barve ovira za energijo……..hahahaha……matr take komercijale pa še ne……hahahahaha……tale link me je pa čist nakrohotal, se mi vse čakre veselo v desno vrtijo……..hahahahaha……sem dobila idejo, k bodo imel tud štante z kamni, pa kremcami, pa takimi zadevami……hahahaha……..evo moja ideja, ampak bi pa po moje bil Avatar da best za tole idejo, rabm kompanjona……ejga Avatar, jest zamešam medico, oblečeva se v črno, se ovijeva v črne tančice, pa črna očala, da bova undercover, postaviva štant in napiševa, da prodajava ” eleksir ljubezni in modrosti”…..hahahahaha…..sem miselna, da bi eleksir predstavila tako, da pač najbolj deluje na prve tri čakre in potem se počasi dviga čez srčno čakro na peto grleno čakro….. bodo lohk boljš peli in se govorno povezovali…….hahahaha…..seveda se potem ta eleksir dvigne na šesto čakro in potem čira-čara in dvigne, prouzaprou kar otplofne sedmo čakro in je človek povezan, sam jih mora pa mal več spit, pač človek mora bit mal vztrajen…..hahahahaha….. in potem kanalizira vse te angele in mojstre, lohk tud po abecedi, da bo racionalno, da ne bo kakšnega spustu……hahahaha………matr Avatar, tole bi lohk midva čist komod na hitrco zaslužla, pa še dober bi se narežala……hahahaha……
Hja, sem si ogledala tole web-side od tega fenomenalnega duhovnega planetarnega centra ljubezni in modrosti v Bohinju………matr, vse tole njuno skupno delovanje, sej zdej vem, zakva me tale duhovna univerza v Ljubljani ni nikoli zanimala niti toliko, da bi si prebrala program…..hahahaha……zdej mi je res jasno…….po teli referenci iz Bohinja mi je čist po domače jasno, da tale Duhovna univerza pač ni za takele norce kt sem jest…….sem pač nebulističen norc, to je že bolj ozka specializacija……hahahaha……..tale Planetarni duhovni center ljubezni in modrosti v Bohinju, me z vsemi temi dejavnostmi spominja na gun naš balkanski stari rek……a ker ???….hahahahahaha….. evo tale…..brijam, šišam, zube vadim.….hahahahaha…….hahahahahaha…..pol sem pa tud prebrala, da sta pač obadva ful vodena, pa, da so angeli svetlobe zmeraj zraven, ampak mojstri modrosti pa pridejo samo občasno……..hahahaha……kuker, da so mojstri fullll zasedeni…..svet je velik, morjo še na kakšen drug konc skočt……hahahahaha……al pa mogoče obstaja kakšna pisarna v astralu, da te mojstre pač rezerviraš, sej vem, pol je ziher dražje, če so mojstri zraven…..hahahahaha…..pa še njun podpis mi je najbolj všeč in sicer sta se podpisala kot “služitelja”, res to se mi zdi pa fer podpis, služitelja denarja…….hahahahaha…..pa sej vsi služmo denar…..hahahaha……torej smo vsi služitelji……hahahaha…..fer je fer…….hahaahahaha……..
Pa me firbec babji ni pustu pr miru in sem čist po domače poklicala Kristusa v astral, sem ga pač vprašala, če bo pršu na žur, k je res na super mestu, kuker zraven našega čarobnega bohinjskega jezera, sem mu rekla, da bi zdej pa v živo lahko pokazu kako se hodi po vodi, pa vodo spremeni v vin, pa te zadeve…..hahahahaha…..pa se mi je režu, pa mi je reku, da naj ljudje najprej začnejo pač bolj od začetka in naj se spolnejo na njegove besede in sicer…..kdor manipulira, bo zmanipuliran, kdor obtožuje, bo obtožen, kdor krade, bo okraden….je reku Kristus, da hoja po vodi pride šele pol…….mi je pa Kristus oblubu, da bo govoru še z Mohammedom, pa Budetom, pa da se bodo mogoče le zmenil in uletel mal na žur, marbit še clo kot ansanbel, sej pravi, da imajo astralovci licenco na ime Heavy mental from the astral, sveda, če bodo dobil kakšne bele cune, da se mal ovijejo, bojo marbit tabelim duhcem rjuhce pobral……….hahahahahaha….
Sej, men je pa tud zdej jasno, zakva jest ne morem bit vodena……hahahahaha…..a vas zanima…..hahahaha……..evo, jest mam licenco na gospodarski zbornici za vodnika že dobri deset let, torej vodim sama sebe……hahahaha…….mam licenco….plačam vsak let tud članarino…..hahahahaha……tk, da sem ugotovila tržno nišo…..hahahaha…..ljudje pač zgleda da ne morejo drugače kot, da so vodeni…..kva čem rečt ovce…….hahahaha……evo, jest mam pa licenco in to na gospodaarski zbornici narjeno, pa če so tile mojstri modrosti zasedeni, lohk jest čist komod vodm vse te ljudi………sej se v modro poštriham, pa bom modra k svina, glavn, da mam licenco……..hahahaha…….
uuuuuuuuu……..matr kere debuloze……hahhahahaha……….
slišmo