Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

zofija wrote: Ejga Rezina, hvala tebi tudi, ker samo si……….in to samo moja, moja, moja, moja…….mati……..hahahahahahahahhaaaa……….in ob tej priliki čestitam tudi sama sebi, da sem si izbrala takega realističnega norca (vidiš, sedaj etikiram), ki mi je omogočil tak egotrip kot je samospoznavanje in posledično seveda samospoznanje…..se mi zdi, da si pr men oz. js pr seb, seveda v interakciji s tabo, sprožila pr men najhitrejši razvoj samospoznavanja, in za to sem ti neizmerno in z vso božjo milostjo, ki jo premorem v tem trenutku tukaj in sedaj (in ne naprej) neskončno hvaležna………..evo vidiš, prvo zofo sem že nafilala….a sm pridna? hahahahahahahahahahahahaha

Drgač pa Rezina…..js se sprašujem tudi……..zdej, če hočem iti na ta reconnection…….nekje piše, da je blesavo brskati po svoji preteklosti, ker to ne pelje nikamor………, pol pa tud piše, da če hočem iti na reconnection, da morem prej pri sebi razčistiti svoja notranja pričakovanja in še od terapevta za reconnection iin še od Boga, pa še vprašati se moram, da zakaj imam taka nerealna pričakovanja……..ampak v isti sapi pa pravijo, da ne rabimo kot blesavi brskati po svoji preteklosti vzrokov, ker to ne pelje nikamor…….zdej pa res ne vem, a je to ta moj zakomplicirani um, ki se strašansko upira temu (pač, tej novi energiji)? Ne vem, zato tudi tebe sprašujem, draga mati, ker ti me najbolje poznaš…..in imam vse zaupanje v tebe, da mi pokažeš pot iz te nevednosti, ker trpeti res nočem več…………in še enkrat hvala za vse….in lubčkov ziljonHeart in, če bi bla Nace Junkar bi ti zapela: o mati, zlata mati……..o mati hvala ti………….LOL

hahahaha…..ja, kolk si pa ti res en priden otrok…..hahahaha….takoj si šla zofe filat…..hahahaha…..pridna….hahhahahaha…….

hja, draga hčerka……hahahaha…..to pa je karma…..hahhahahaha……medve mava pač lih prou zakompliciran um, da Bog z nama zgleda ne dobi povezave in sva frej, kuker Bog nima z nama nobenih namenov, midve pa z njim ne…..hahahahaha……. mava pač prezakomliciran um…..hahahaha……..tk, da sva čist svobodni…….tak je, kak je…..hahahahaha…….tole kontradiktornost okol razčiščevanja svojih notranjih pričakovanj….hahahahahaha….to bojo mogli sami pr seb urihtat……hahahaha…..midve lohka čist vsak trenutek uživava u svobodi…….kuker živela svoboda…….hahahahaha…….še dober, da mava tk zakompliciran um……hahahaha…..pa, da Bog ne more najdet veze……hahahahaha……halo…halo…Bog….a me čuješ….halo…….evo, spet nč…ni veze….hahahahaha…..sej mogoče pa vrtiva čist napačno številko….hahahahaha……..uf….uf…sam, da sva frej……hahahahaha….

Sm se zdele spomnila ene udarne misli……..hahahhahah….in sicer……

živela svoboda tuki in zdej in boli naju džo za naprej……….yo….yo….yo…….hahahahahaha………

kar se pa Naceta tiče……pa ……..hčerka……hvala ti……hahahaha…….Big smileThumbs UpHug

Lepo je če deliš