Reply To: JING in jin / jang energija

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina JING in jin / jang energija Reply To: JING in jin / jang energija

#25515
ozelot
Participant

tadej pretner wrote:

Zanimivo… tiste kapsule ki sem jih začel jemat za pomoč ledvicam (FO-TI) delujejo na jin-jing kombinacijo energij.

Logično. Linkov sicer nisem pogledal, ampak energija jing, shranjena v ledvicah, je vir vseh jin in jang procesov. V kapsule pa kaj prida ne verjamem.

Zakaj?

Porušen jin ali jang v ledvicah je le posledica nečesa. Ko doživimo nekaj, kar v nas povzroči notranji konflikt/nas prizadane …, nastane v delu možganov, ki se nanaša na dogodek in način, na katerega smo ga oziroma ga nismo sprocesirali, t.i. Hamerjevo polje, ki se potem, glede na lokacijo nastanka, projecira na enega od organov. Ta začne delovati hiper ali hipo aktivno. Konflikti, vezani na odnose, negotovost, v zvezi z njimi, strahom pred tem, da ne izpolnimo pričakovanj … se načeloma projecirajo na ledvica. Če začnejo delovati hipo aktivno, imamo v njih presežek jina, pri hiper aktivnosti pa janga. Ko gre za presežek jina, so znaki hlad v področju križa, hladne roke in noge, brezvoljnost, jutranje driske, pogosto uriniranje …, če pa začnejo delovati hiper so znaki potenje dlani nog in področja prsi, suha usta, pospešen utrip …

Težko me bo kdo prepričal, da takšne stvari rešujejo kapsule. Treba je sprocesirati čustveno energijo, ki je motnjo povzročila, česar pa kapsule “ne storijo”.

Sicer poskušaš logično razmišljat ampak v primeru zdravljenja z marihuano si mi kontriral ko sem rekel da zdravi simptomatsko in da lahko ta rastlina deluje tudi na vzroku. Nevem zakaj nebi FO-TI korenina tudi delovala tako. Zelišča so se od nekdaj uporabljala za zdravljenje določenih bolezni ne glede na to ali je kdo razumel kako zel deluje na človeka kot celoto ali ne. Mejbi tudi FO-TI odpravlja vzroke. Eden od benefitov te korenine je odpravljanje ledvičnega stresa in posledično mnogim začnejo sive lase menjat spet temni.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem