Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#19178
glas
Participant

ozelot wrote: Ima tvoj nik Jezus Kristus kej veze z cerkvenim pogledom na življenje raznimi zlemi duhovi, exorcizmom in podobno? Če je odgovor “da” potem ne moreš rešiti problema ki ga imaš. Drži se tadejevega nasveta in prosi Mihaela za pomoč.

Meni je tudi to najbolj od vsega pozornost pritegnilo, klub vsemu pisanju o entitetah.. O entitetah je Tadej razložil v nulo.. ampak vseeno se mi zdi pomembno vprašanje zakaj potreba si nadejati tujo identiteto, a istočasno se otepati tujih entitet.. mogoče gre pa to z roko v roki?!

Vse skupaj se mi itak zdi močno povezano z religijskimi programi idejami hudih duhov itd.. pa še mnogo drugih vsajenih nezavednih prepričanj..

Borba med dobrim in slabim..

Drugače pa če izhajam iz religijskih okvirov, pa je Jezus šel na 40 dnevni postni sprehod čez puščavo v družbi s samim hudičom.. toraj je vedel, da ni namen se zapirati, si delati zaščit itd.. ampak se brez omejitev prepustiti, se soočiti iz oči v oči, izkusiti, dojeti in edino tako posledično iti naprej..

Je pa proces prisotnosti seveda odličen pripomoček soočanja s samim sabo ko smo v aktivnem procesu spirale, pa če je vzrok ali sprožilec spirale fizični dogodek, bližnja oseba ali entiteta..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”