Odgovori na: Aktivnosti aktivnih članov foruma

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Aktivnosti aktivnih članov foruma Odgovori na: Aktivnosti aktivnih članov foruma

#63078
glas
Participant

 

https://www.svetloba.si/dogodki/pane-andov-kako-ojacati-svoje-paranormalne-sposobnosti

 

Edinstvena delavnica s Pane Andovim (ki živi v Avstraliji ) prvič v Sloveniji!
Pane Andov “AstralWalker” je mednarodno priznan predavatelj, astralni popotnik, avtor, ezoterični učitelj, “kontaktiranec”, ki je pri rosnih 7 letih dozivel ugrabitev s strani dobronamerne E.T. rase in ima od takrat dalje stalen kontakt z nezemeljani.

CELODNEVNA DELAVNICA VKLJUČUJE:
• Napredne meditacijske tehnike (v povezavi z Pranayama dihanjem).
• Dostopanje do Planetarnega Psioničnega (Eteričnega) Polja.
• Daljinski pogled „Remote viewing“ (začetna in napredna raven) .
• Prebujanje Šestega Čuta z ESP kartami.
• Astralna Projekcija (voden meditativni proces).
• Celostna Razlaga, kaj početi in česa ne na Astralnih Potovanjih..
• Nasveti, bližnjice in uporabni nasveti, ki bodo duhovnemu popotniku prihranili leta počasnega premikanja skozi ta polja zaradi neznanja.
• Direktna akumulacija / vbrizg zdravilne Chi / Prane / Življenjske Energije.
• Izgradnja astralne „Rože Življenja” Avričnega Polja.

ENODNEVNI PROGRAM – Predavanje in Delavnica

Predavanje (9-11h)
Skrita Realnost Astralnih Ravni,
Ne-človeška Inteligenca in Širša Slika

Delavnica (11:30-17h)
Psionika v praksi
(Načini Kako Ojačati Svoje Paranormalne Sposobnosti)

Pane Andov ima 30 let-no prakso, učenja in direktne izkušnje na mnogih področjih, kot so; Transcendentalna Meditacija, Daljinski Vpogled (Remote Viewing), Astralna projekcija, Tai Chi, Teozofija, Kriya Yoga, Ezoterični Budizem, Fenomen Pristnih Žitnih Krogov, Starodavne Civilizacije, Ufologija in Paranormalno.
Pane v svojih knjigah opisuje detajle o skriti realnosti, ki ni zaznavna z običajnimi človeškimi petimi čuti in svojo prav izjemno vizijo Univerzuma.

Izmed knjig, ki jih je objavil, “Extraordinary Powers in Humans”,
“The Awakening – Life Force Energy” in “The Awakening – Key to Extraterrestrial Messages”, so zelo priporočane vsakemu iskalcu/iskalki resnice, ki želi razviti svoje notranje sposobnosti do te mere, da bo sposoben/sposobna doseči popolnoma zavestno izventelesno izkušnjo ter vstop v nematerialne ravni Univerzuma in tudi vzpostavljati kontakte z visoko razvitimi božanskimi bitji ter postati aktivni udeleženec/ka v procesu Velikega Prebujanja na planetu Zemlja.

Njegova zgodba se je začela, ko je komaj pri svojih sedmih letih izkusil svoj prvi kontakt z dobronamernimi nezemeljskimi bitji. Med tem prvim kontaktom je bila trajno spremenjena tudi njegova DNK, na pozitiven način, kar mu je kasneje odprlo število posebnih senzoričnih sposobnosti, ki jih pred tem ni imel. To mu je kasneje omogočilo da je lahko raziskoval in vstopal polja/dimenzije nerazumljiva za večino ljudi.

Kontakti s temi bitji so se nadaljevali skozi vso njegovo življenje in se nadaljujejo še danes.
Ta bitja so mu predala znanja z veliko uporabnih področij, ena od teh je tudi znanost Žitnih Krogov – in pomen le-teh za človeštvo.

Že 30 let je Pane trener različnih ezoteričnih znanj s tisoči učencev po vsem svetu.
Leta 2008 je organiziral planetarno meditacijo, kjer je tisoče ljudje istočasno meditiralo, na različnih svetih mestih po Svetu, z namenom nevtralizacije negativnih vibracij in dviga vibracij na planetu Zemlja.

Čeprav je „kontaktiranec“ od zelo mladih let, Pane zelo dolgo ni odprto spregovoril o vseh njegovih izkušnjah.
Danes je v svojih 40ih in čas je zrel, da bolj jasno spregovori o vsem, kar ve o aktivnostih nezemljanov na Astralni Ravni – dimenziji, ki jo večina ljudi občasno obišče vsako noč med fazo globokega spanca, brez ali z zelo malo zavedanja o tem procesu.

Skoraj tretjina Panetovih obvladovanih in zavestnih izventelesnih izkušenj je povezana s srečanji z nezemeljskimi bitji na teh ravneh.
Kar ima za povedati o dejavnostih nezemljanov na Astralnih dimenzijah je skoraj neverjetno…

PREDAVANJE – Pregled tematike:

Od prastarih človeških civilizacij na Zemlji, do modernega UFO fenomena in potrjene prisotnosti nezemeljskih bitij v našem solarnem sistemu.
Človeška bitja smo dandanes nekje v sredini in poskušamo doumeti, kaj resnično smo, kdo nas je ustvaril, od kod izviramo in enako pomembno…kaj sedaj tukaj počnemo in kam se premikamo.

Po desetletjih raziskovanj, filtriranja podatkov, fizičnih in astralnih izkušenj iz prve roke, avtor opisuje, da je človeška rasa bila in še vedno je izkoriščana na veliko načinov, iz strani nekaj vrst nezemeljskih ras. Te nezemeljske civilizacije so prisotne v našem osončju že vsaj 12,000 let in so direktno odgovorne za okrnjeno funkcionalnost človeške genetike, ki je v prazgodovini bila mnogo bolj napredna.

V našem solarnem sistemu pa je tudi močna prisotnost pozitivnih nezemeljskih ras, ki asistirajo človeštvu, da napreduje in ponovno aktivira vse svoje potenciale skrite v svoji DNK, ki so bili na eni točki deaktivirani. Ponovna aktivacija celotne funkcije DNK, ponovno obujenje psioničnih/duhovnih potencialov. Vse z namenom, da ponovno prinesemo mir, ravnovesje in harmonijo vsem živim bitjem na planetu Zemlji in pomoč ponovne izgradnje raja, ki se je na Zemlji že živel v pradavnini. V prezentaciji so predstavljene aktivnosti nezemeljskih bitij na ravni našega solarnega sistema in širše.

Pane je prepričan, da na dolgi rok, bo luč presvetlila temne sile in bo škoda, ki je bila pred tisočletji povzročena našemu planetu popravljena. Veliko je nezemeljskih ras vseokrog nas, ki nas sedaj opazujejo in so pripravljene pomagati, ko se bomo želeli spremeniti.

Namen informacij, ki jih Pane preda je, da zopet uvidimo Celotno Sliko in da spoznamo, da se je proces „Velikega Prebujenja“ že začel. Kot Pane opisuje njegove kontakte s prijateljskimi nezemeljskimi civilizacijami, pove da oni poročajo, da je sedaj na Zemlji inkarniranih tudi zelo veliko število visoko razvitih bitij, ki so prišla na Zemljo z namenom asistiranja v tem procesu Prebujenja. Njihova vizija ni pobeg iz Zemlje, ampak stvarjenje raja na Zemlji, tukaj in zdaj.

Po 30ih letih intenzivnega astralnega raziskovanja, tisoče izventelesnih potovanj, Pane zaključuje, da je bila celotna Astralna Raven planeta Zemlje ohromljena iz strani le nekaj vesoljskih ras, brez naše vednosti in iz večih razlogov.

Eden od razlogov je preprečiti človeški zavesti, da bi se lahko v polnosti manifestirala tudi na Astralni Ravni z vso ozaveščenostjo. Sedaj, ko se tako prebujamo tudi na Astralu ne bo moglo nič več ostati skrito, tudi ne ugrabitve, vstavljanje implantantov, ekstrakcija genetskega materiala, križanja vrst, itd. Pane gre zelo globoko v to tematiko, njegovi pogledi in zaključki so rezultat direktnih izkušenj iz prve roke in astralnih opazovanj.

Do kod se lahko gre v to „zajčjo luknjo“ lahko zveš: v soboto 14. Julija 2018  :)

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”