Odgovori na: Odpadanje las, suh skalp in Moldavit
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Odpadanje las, suh skalp in Moldavit › Odgovori na: Odpadanje las, suh skalp in Moldavit
Sem malo poguglal za to psorično miazmo in naj bi žveplo (verjetno tudi MSM) delovalo zelo antipsorično. Kako je možno, da mi je Moldavit aktiviral miazmo?
Tule imaš prvi del enega mojega članka, ki govori o bolečinskih telesih in kontrolnih mehanizmih https://duhovnost.eu/blog/procesiranje-custvenih-problemov-s-povezanim-dihanjem-spremljajoci-pojavi/
V glavnem – bolečinska telesa in kontrolni mehanizmi ustvarijo v sistemu navidezno ravnotežje, v katerem vse za silo funkcionira. Ko nekaj to navidezno ravnotežje poruši (moldavit z novimi energijami), se lahko aktivira tudi miazma. Nekateri avtorji, ki ne poznajo pojma miazem, to razlagajo skozi t.i. Heringov zakon (dr. Constantine Hering). Ta pravi nekako takole: Ko se dotaknemo in sprožimo zdravljenje na vzročnih ravneh, se sproži v telesu sistem samozdravljenja, ki vodi iz centra na periferijo. Zato začne telo “potiskati” vzroke bolezni iz bolj pomembnih sistemov na manj pomembne (koža). ZAto se pri resnem duhovnem delu na koži rade pojavijo dolgotrajne neprijetne reakcije.