Odgovori na: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Odgovori na: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

tadej pretner
Moderator

skratka prejšnji teden sem spet zapadla v zelo čustveno razpoloženje in se predajala žalosti za mojo mamo in naenkrat sem začutila zelo hladen veter v spalnici, ponoči, ki je bila neprodošno zaprta. Najprej sem se prestrašila potem sem spala z lučko…
ne vem, kaj naj si misli,,vendar se mi je pred leti, ko je umrl bratranca, s katerim sva bila zelo navezana prižiganju in ugašla tv.
Vprašala bi te, gleda na to da so energije tvoje področje, kaj meniš na take izkušnje in kako se je najbolje odzvati.

Videti je, da to sodi v domeno poltergeistov. Gre za pojave, ki so posledica nekontroliranega osvobajanja podzavestne čustvene energije iz človeka (običajno otrok ali ženska), ki mu v terminologiji poltergeistov pravimo agent. Videti je, da si agent ti. Motnje el. energije so ena najbolj klasičnih oblik “izražanja” poltergeistov.

In glede mojega podzaka sem zdaj sama zmedena, mi prosim preveriš še ti..torej strelka rođena 29.11.1977 Ptuj, 9.30
in kateri kristali so za tako kombinacijo ? Sem pa hipersenzibilna oseba , zelo eterična.

99:1, da sem ti na to vprašanje enkrat že odgovoril. Zakaj ne pogledaš starih postov v ustrezni temi?

vprašala bi te še kje najdem vaje za odpiranje hare. Moje težave so skoncentrirani nekako v tem predelu črevesja oz cel abdomen.

Eno sem pred kratkim opisal v temi “tehnike dihanja-kdaj katera”.

Lepo je če deliš