Odgovori na: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Kristali – vprašanja o konkretni uporabi › Odgovori na: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi
Zdravo Tadej
Spregledala tvoj odgovor, najlepše hvala, zelo si prijazen , da nas takole podpiraš in informiraš.
zgelda da je bilo nekaj drugega na delu pri tem prižiganju moje luči, ker sem bioa baje edina ki sem vrnila prvo in drugo…ne vem.
skratka prejšnji teden sem spet zapadla v zelo čustveno razpoloženje in se predajala žalosti za mojo mamo in naenkrat sem začutila zelo hladen veter v spalnici, ponoči, ki je bila neprodošno zaprta. Najprej sem se prestrašila potem sem spala z lučko…
ne vem, kaj naj si misli,,vendar se mi je pred leti, ko je umrl bratranca, s katerim sva bila zelo navezana prižiganju in ugašla tv.
Vprašala bi te, gleda na to da so energije tvoje področje, kaj meniš na take izkušnje in kako se je najbolje odzvati.
In glede mojega podzaka sem zdaj sama zmedena, mi prosim preveriš še ti..torej strelka rođena 29.11.1977 Ptuj, 9.30
in kateri kristali so za tako kombinacijo ? Sem pa hipersenzibilna oseba , zelo eterična.
vprašala bi te še kje najdem vaje za odpiranje hare. Moje težave so skoncentrirani nekako v tem predelu črevesja oz cel abdomen.
Bodi zlat še naprej in hvala za pomoč, info,….
kip