Odgovori na: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

Forum Duhovnost Forumi Kristali Kristali – vprašanja o konkretni uporabi Odgovori na: Kristali – vprašanja o konkretni uporabi

#62492
KIP
Participant

Pozdravljen Tadej

ali lahko kristali zmotijo delovanje električnih naprav? Kupila sem nočna lučki na dotik, ki se je cel teden sama prižgala. Res je , da sem imela zraven na mizi kup kristalov, od tektita, kamenih strel, citrine,……ko sem jih oddaljila cca pol metra se je prižgala samo še par krat. No, pred leti sem bila na morju, aktivirala te iste kristale ( razen tektita , ki je nov) v morju, in potem sem jih dala za sedež v predal, in začuda tablica ni več delovala…po nekaj časa, sem jo spet usposobljene. Ne vem, ali je možno, da so krivi kristali ali…?

Pa še to bi vprašala, imam namreč velike težave z nespečnostjo, ki so se mi po tragičnem dogodku zame ( smrt ) zelo poslabšale, tako da zaspim komaj zjutraj. No, zanima me ali lahko kristali motijo moje spanje…imam namreč par novih zvezdnih kamnov, moldavit,,tektit, filipinit..in te ostale stare prijatelje, ki jih hrani, blizu postelje, ker je tu pač moj ezoterično kotički.

skratka prve dni, ko sem nabavila zvezdne kamne, sem dajala tektit pod vzglavnik, in sem res zelo živo sanjala, ne vem ali je to sugestije , ali res tako močno deluje? Je torej dobro imeti kristale blizu ležišče, in kateri so primerni za boljše spanje .

mordaše kak drug nasvet, ideja, vaja za normalno spanje? Sicer spim kar dobro, ko zaspim, le pred jutrom mi ne uspe zaspati, kot da je moja notranja ura pokvarjena. Pred tremi leti se mi je začela ena t.i izgorelost, in take stvari kot je smrt ljubljeno osebe me vedno čist iztiri.

Kateri kamen je za zdravljenje čustev. In prosila bi še za nasvet, glede teh zvezdnih kamnov, ..kot sem omenila sem nabavila tektit, moldavit in filipinit? Kako jih naj nosim, samostojno ali s katerim četrtim? So kot obiski za okoli vratu. Datum rojstva 29.11.1977 strelka, podascendent rak se mi zdi ( 9.30 zjutraj)

Hvala ti, lep pozdra

kip

 

Lepo je če deliš