Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62346
tadej pretner
Moderator

Ali pa, kaj je bilo napačnega v odzivanju židovskih družin?

Zadeva je totalno večplastna.
Danes je znano, da imajo židje velik vpliv na globalne finančne tokove, svetovno politiko, v veliki meri pa tudi na prostitucijo in trgovanje z drogo. Zanimivo pa je še nekaj – v Talmudu – knjigi židovskih zakonov, ki jo je formiralo 2500 rabinov, izhajala pa naj bi iz ustnega izročila Mojzesa, najdemo med drugim tudi tile dve misli:
– Bog je ukazal, da lahko nežidu posodiš denar le ob oderuških obrestih. Na ta način jim ne pomagaš, ampak jim škodiš.
– Do nežidov je dovoljena uporaba vseh laži.
Kaj misliš, je slučajno, da se svet utaplja v dolgovih?

Pred časom sem gledal igran dokumentarec o drugi svetovni vojni in iz pogovora dveh nemških oficirjev razbral, da je bilo v času pred drugo svetovno vojno isto. Tega, kar so počeli Nemci seveda ne odobravam, a dejstvo je, da je šlo za nekakšno reakcijo in da se niso spravili na Žide brez veze.

Cca polovico Židov, ki so umrli v koncentracijskih taboriščih, je bilo globoko religioznih. Ves čas so molili, pa se ni zgodilo nič. Slej ko prej so jih pobili. To kaže na dejstvo, da mora energijskemu delovanju pogostokrat slediti tudi fizična akcija, drugače ni nič. Če bi se namreč pravočasno organizirali in organizirano uprli, bi bil tok II svetovne vojne drugačen.

Ker pa se to ni zgodilo, je bila takrat za posameznika edina “rešitev” beg.

Lepo je če deliš